BAŞKAN KILIÇ'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KILIÇ'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir. 

Bu mukaddes görevi ifa eden fedakâr öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum.

Medeniyetimiz, tarihin her döneminde öğretmenlerine en yüksek değeri vermiş; onların kıymetinin her şeyin üstünde olduğunu öğütlemiş bir gelenekten beslenmektedir. Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun akil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. 

Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.

Türk gençliğinin ruhen, fikren, ahlâken ve vicdanen iyi yetişmesi; kendisini tüm benliğiyle öğrencisine adayan öğretmenlerden geçmektedir. İnsan yetiştirmeyi, aynı zamanda bir medeniyet inşasından farksız gören şuurla bizlere ve yarının sahiplerine müreffeh istikbalin kapılarını aralatacak yegâne anahtar öğretmenlerimizin elindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.“
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.