Başkan Kılıç Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Kılıç Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan Roman vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılıç’a Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, ilçe başkan yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç “Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, ilçe başkan yardımcılarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Gazi Osman Paşa Mahallemizi ziyaret ettik. Roman vatandaşlarımızla hasbihalden sonra, esnaflarımızı işyerlerinde, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Bizleri bağırlarına basan vatandaşlarımızın her birine teşekkür ediyorum.” Dedi.

hamit-kilic-ziyaret-2.jpghamit-kilic-ziyaret-3.jpghamit-kilic-ziyaret-6.jpghamit-kilic-ziyaret-5.jpghamit-kilic-ziyaret-8.jpghamit-kilic-ziyaret-12.jpghamit-kilic-ziyaret-88.jpghamit-kilic-ziyaret-876.jpghamit-kilic-ziyaret-m.jpghamit-kilic-ziyaret-o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.