BAŞKAN KILIÇ SANAYİ SİTELERİ VE SEBZE HALİNDE MASKE DAĞITTI

BAŞKAN KILIÇ SANAYİ SİTELERİ VE SEBZE HALİNDE MASKE DAĞITTI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçedeki Büyük Sanayi Sitesi, Kızılırmak Sanayi Sitesi ve Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek maske dağıttı. 

A+A-

Bafra Belediyesi, Koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelede kapsamında etkin bir çalışma yürütüyor.

Maske dağıtımında Başkan Kılıç’a Büyük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hüseyin Usta,Kızılırmak Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı D.Ali Yücel ve Sebze ve Meyve Hal Müdürü Ethem Özen ile birlikte  Dernek Başkanı Murat Şahin eşlik etti.

Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen ziyarette, sanayi esnafına koronavirüse karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda da bulunan Başkan Kılıç, dağıtım ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İşleri gereği çok sayıda kişi ile muhatap olan sanayi sitesi ve Sebze Meyve Halinde bulunan esnalarımıza salgından korunmalarını sağlamak için maske dağıttık. Bu zor günleri el ele vererek, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek kısa sürede atlatacağız.” dedi.

Türkiye de görülen ilk koronavirüs vakasının ardından ilçede gerekli bütün önlemleri aldıklarını ve sokaklarımızda ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediye olarak hemşehrilerimizin yoğun olduğu pazar yerlerimizde de maske dağıtımı yaptık. İhtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza maske ulaştırdık ve ulaştırmaya devam etmekteyiz. Tabi bu salgında kişisel hijyen, koruyucu ekipman ve sosyal mesafe oldukça önemli. Esnafımıza bu konuda uyarılarımızı da yaptık. Alınan tedbirlere uyar, kendimizi izole edersek hastalığın büyümesinin önüne geçeriz. Bu nedenle kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Bu sıkıntıyı sosyal mesafe kurallarına uyarak ve gerekli tedbirleri alarak hep birlikte kısa sürede aşacağımıza inanıyorum.” dedi.
 

BAŞKAN KILIÇ SANAYİ SİTELERİ VE SEBZE HALİNDE MASKE DAĞITTI

BAŞKAN KILIÇ SANAYİ SİTELERİ VE SEBZE HALİNDE MASKE DAĞITTI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçedeki Büyük Sanayi Sitesi, Kızılırmak Sanayi Sitesi ve Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek maske dağıttı.  Kaynak: BAŞKAN KILIÇ SANAYİ SİTELERİ VE SEBZE HALİNDE MASKE DAĞITTI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.