BAŞKAN KILIÇ: MİLLİ BİR ŞUURLA ÇALIŞAN GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

BAŞKAN KILIÇ: MİLLİ BİR ŞUURLA ÇALIŞAN GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bafra İlçe Temsilcisi Dr. Serkan Yavuz ve yönetimi, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette TÜGVA Bafra İlçe Temsilcisi Yavuz, Başkan Kılıç’a vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi.

A+A-

Ziyarette Bafra hakkında da fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan TÜGVA Bafra İlçe Temsilcisi Dr. Serkan Yavuz, vakfın kurulmasının temel misyon ve vizyonunun; vatana, millete, ümmete hayırlı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi. Dr. Serkan Yavuz konuşmasında, “TÜGVA, Türkiye’nin geleceğinde çok kritik bir görev üstlenerek, gençlerin yerli ve milli bir tavır kazanmalarını sağlamak gibi ciddi sorumluluklarla hareket eden bir vakıftır. Geleceğe yatırımı ancak gençlerimizi destekleyerek, onların önünü açarak yapmış olacağız. Bu nedenle gençlere yönelik eğitim programları düzenliyoruz.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kılıç ise, “Gençlerimizin ülkemize faydalı işlerle uğraşması bizi de mutlu ediyor, güven veriyor. Geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Milli bir şuurla çalışan siz gençlerimizin imkânlar ölçüsünde her zaman yanınızda olacağımızın bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda TÜGVA İlçe Temsilciliği Başkan Hamit Kılıç’a günün anısına hediye takdim etti.

tugva-bafra-(1).jpgtugva-bafra-(2).jpgtugva-bafra-(3).jpgtugva-bafra-(4).jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.