BAŞKAN KILIÇ, İFTARDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN KILIÇ, İFTARDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Gençlik Merkezi’nin kurslarında eğitim gören öğrenciler ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri ile iftar yaptı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Gençlik Merkezi’nin kurslarında eğitim gören öğrenciler ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri ile iftar yaptı.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, KYK Müdürü M. Emin Albayrak, Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, Gençlik Merkezi hocaları, KYK yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencileri iftar öncesi karşılayan ve masaları tek tek gezen Başkan Kılıç, öğrencilerle sohbet etti. İftar programında konuşan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bugün de iftar soframızı, ilçemizde eğitim gören üniversiteli kardeşlerimiz ve Gençlik Merkezi kursiyerleri olan siz kıymetli kardeşlerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlere teşekkür ediyorum, bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiniz. Sizlerin de bu mübarek günlerde ettiğiniz dualara yüce Rabbimiz icabet etsin. Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşadık. İnşallah sağlıkla ve huzurla Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına da ereriz. Temennimiz o ki; derslerinizde başarılı olup okullarınızı tamamlayarak, ülkemize ve milletimize güzel hizmetler yaparsınız.“

Öğrencilerle her fırsatta bir araya geldiklerini, onların istek ve temennilerini dinlediklerini belirten Başkan Hamit Kılıç, “Her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Geleceğimiz olan gençlerimize desteğimiz devam edecek.” diyerek öğrencilere hayırlı Ramazanlar diledi.
baskan-kilic-iftarda-ogrencilerle-bulustu.jpegbaskan-kilic-iftarda-ogrencilerle-bulustu-001.jpegbaskan-kilic-iftarda-ogrencilerle-bulustu-002.jpegbaskan-kilic-iftarda-ogrencilerle-bulustu-003.jpegbaskan-kilic-iftarda-ogrencilerle-bulustu-004.jpegbaskan-kilic-iftarda-ogrencilerle-bulustu-005.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.