BAŞKAN KILIÇ ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN KILIÇ ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Bafra Belediyesi, Playland eğlence merkezi işbirliği ile düzenlenen ‘Çocuk Festivali’nde eğlence dolu anlar yaşanıyor.

A+A-

Bafra Belediyesi, Playland eğlence merkezi işbirliği ile düzenlenen ‘Çocuk Festivali’nde eğlence dolu anlar yaşanıyor.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan Çocuk Festivali’nin ilk gününde Belediye Başkanı Hamit Kılıç da çocukların sevincine ortak oldu.

Çocukların yüzlerindeki mutluluğu görünce tüm yorgunlukların unutulduğunu dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere ayrı bir önem veriyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Playland Çocuk Festivali'ni çocuklarımız için düzenledik. Ailelerimiz ve okullarımız bu güzel havada çocuklarını alarak etkinliğe katıldılar. Ortam cıvıl cıvıl, çocuklarımızı böyle bir ortamda sevindirmek bizim için çok güzel oldu” dedi.

Ücretsiz etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan aileler ise düzenlenen festivalden duydukları memnuniyeti dile getirerek Bafra Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

3 ayda 30 şehir ve 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak için yola çıkan Playland Eğlence Merkezi, şişme oyun grupları, survivor parkı, çizgi film oyun kahramanları gibi pek çok etkinlik ile Bafra’da çocukların keyifli anlar yaşatıyor.

baskan-kilic-cocuklarin-sevincine-ortak-oldu-1-800x533.jpgbaskan-kilic-cocuklarin-sevincine-ortak-oldu-2-800x533.jpgbaskan-kilic-cocuklarin-sevincine-ortak-oldu-3-800x533.jpgbaskan-kilic-cocuklarin-sevincine-ortak-oldu-4-800x533.jpgbaskan-kilic-cocuklarin-sevincine-ortak-oldu-5-800x533.jpgbaskan-kilic-cocuklarin-sevincine-ortak-oldu-7-800x533.jpgbaskan-kilic-cocuklarin-sevincine-ortak-oldu-8-800x533.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.