BAHOSAN'DAN TEŞEKKÜR

BAHOSAN'DAN TEŞEKKÜR

14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 7. Samsun Tarım Fuarı sona erdi. 

A+A-

14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 7. Samsun Tarım Fuarı sona erdi. 
14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen  Samsun Tarım Fuarı tarım hayvancılık sektörlerini bir kez daha aynı çatı altında bir araya getirdi.
Bahosan Plastik Damlama Sulama Sistemleri (BAHOSAN)Samsun'da düzenlenen 7. tarım fuarında da yerini alarak yaptıkları çalışmaları ve projeleri açtıkları  stantta protokol üyelerine ve vatandaşlara sergilediler. 

Bahosan Plastik Damlama Sulama Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alver ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Alver ise bafra55.net haber sitesine teşekkür mesajı yayımladılar.
‘’ 14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 7. Samsun Tarım Fuarında açtığımız standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran , çalışma azmimizi arttıran başta Ak Parti Samsun  Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Protokolü, DAMSAN SANAYİ ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı , Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve Ekibine, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerine, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ’nin değerli yöneticilerine ve ekibine, değerli Samsun bölgesi vatandaşlarımıza BAHOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alver ve ekibimiz adına  en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz.
Bizler BAHOSAN PLASTİK başta Karadeniz olmak üzere tüm Türkiye’de oldukça geniş bir müşteri potansiyeline sahip, tarımsal hortum üreten, deneyimli bir firmadır. Samsun merkezli firma 27  yıllık deneyimini yıllardır müşteri memnuniyetine dönüştürmeyi bilmiştir. Bunca yıldır kaliteden bir kez olsun ödün vermeyen firma, çalışmalarını en iyiyi en ucuza üretme konusunda yoğunlaştırmıştır.
Güvenilirlik ve dürüstlükten ödün vermeden misyonumuzun dışına çıkmadan sektörümüzde öncü gelen kurum ve kuruluşlar arasında yerimizi almak ve tüm dünyada standartların ötesine geçmektir.
27 yıllık deneyimimiz ile Bahosan Plastik olarak kaliteli,güvenilir mal ve hizmet üretip müşterilerimizin memnuniyetlerini uzun vadede en iyi düzeyde tutmak ve bunu yaparken de ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.bahosan-tesekkur1.jpgbahosandan-tesekkur-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.