Bafralı Çocuklar Karne Tatili Hediyesini Çok Sevdi

Bafralı Çocuklar Karne Tatili Hediyesini Çok Sevdi

Bafra Belediyesi tarafından, yarıyıl tatiline çıkan öğrencilere armağan olarak sahnelenen tiyatro oyunu çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı.

A+A-

Bafra Belediyesi tarafından, yarıyıl tatiline çıkan öğrencilere armağan olarak sahnelenen tiyatro oyunu çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Tiyatro Amisos tarafından Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenen Bizim Tomi ve Ceri adlı oyununu ücretsiz olarak izleyen çocukların mutlulukları gözlerine yansıdı. 

3 Seans olarak sahnelenen oyunu çocuklarla birlikte izleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç çocukların neşeli anlarına eşlik etti.

Karne tatilinde çocuklara yönelik hayata geçirilen sanatsal faaliyetten oldukça memnun kalan ebeveynler ve çocuklar Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler. 

Bafra’da Sanatsal faaliyetlerin aratarak devam edeceğini belirten Başkan Kılıç, “Çok sayıda evladımızın misafirimiz olduğu tiyatro etkinliğiyle dolu dolu bir yarıyıl tatili geçiriyoruz. Oyunumuzu çocuklarımızla birlikte izleyerek onların heyecanlarına ortak olduk. Tiyatronun çocuk gelişimi üzerinde önemli etkileri bulunduğu bir gerçek. Bizlerde düzenlediğimiz Tiyatro kurslarıyla ilçemizdeki çocuklarımızda destek olmaya çalışıyoruz. Bu etkinlikle çocuklarımızı sanat faaliyetleriyle tanıştırmayı, sanatla daha da yakınlaştırmayı amaçlıyoruz. Hayatında ilk defa tiyatroya giden, tiyatroyu izledikten sonra çok etkilenip tiyatro faaliyetlerine ya da tiyatro kulüplerine katılan öğrenciler oluyor. Bir tane bile gencimizi sanatla yakınlaştırırsak ne mutlu bize.” dedi.

Bafra Belediyesinin yarıyıl tatiline çıkan öğrencilere armağan olarak sahnelenen Bizim Tomi ve Ceri isimli oyunun 3 seansında da Kültür Merkezi tamamen dolu olması dikkatlerden kaçmadı.

 

bafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-001.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-002.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-003.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-004.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-005.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-006.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-007.jpgbafrali-cocuklar-karne-tatili-hediyesini-cok-sevdi-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.