Bafra'dan Sıtkı Aslanhan Geçti

Bafra'dan Sıtkı Aslanhan Geçti

Samsun'un Bafra ilçesinde Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde konferans düzenledi.

A+A-

Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, gençlerin nasıl yetiştirilmesi,  iyi bir birey nasıl olmalı, hangi davranışlar doğru veya yanlış gibi sorulara yanıt vermek amaçlı Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde konferans verdi.

Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Konferansın açılış konuşmasını Barış Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Sayın Nihat Kale yaptı. Kale sözlerine şu şekilde başladı. "Son dönemlerde sanal ağlar veya sosyal medya dediğimiz insanı olgu insanları bir birilerine daha da çok yabancılaştırdı. Anne babalar çocuklarıyla, çocuklar anne babalarıyla sağlıklı iletişim kuramaz oldu. 

Artık bir birimizi dinlemiyoruz diyen Kale, sözlerine şu şekilde son verdi, sevdiklerimizle vakit geçirmeye, birlikte güzel zamanlar geçirmeye ihtiyacımız var" dedi.

Açılış konuşmasının ardından eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan kendisini dinlemeye gelen Bafralıları “Bilinçli Aile Duyarlı Gençlik” konulu bir konferans verdi. Aslanhan konferansında anne ve babaların çocukları ile ilgilenmelerinin önemine, anne ve babanın çocuğun psikolojik gelişimine katkısına ilişkin bilgiler verdi. Konuşmasında günümüzde kullanılan teknolojik araçların, sosyal medyanın gençler ve aileler üzerindeki etkisine de değinen Aslanhan kendi hayatından ve yaşanmış insan hikâyelerinden yola çıkarak aile bütünlüğünün önemini dinleyicilerle paylaştı.
Konferansın sonunda Nİhat Kale, Sıtkı Aslanhan'a plaket takdim etti.  Ardından Sıtkı Aslanhan kendisinin yazmış olduğu kitapları imzaladı.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, MHP İlçe Başkanı Barboros Turna, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper Güngör,AK Parti Belediye meclis üyesi Tefvik Türken, BafranŞehit Aileleri ve yardımlaşmaDerneği Başkanı  Mümine Ersin ve yönetimi,AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat Bircan, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Müderrisoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

bafra-1-023.jpgbafra-2-025.jpgbafra-3-017.jpgbafra-4-014.jpgbafra-5-011.jpgbafra-6-007.jpgbafra-7-002.jpgbafra-8-002.jpgbafra-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.