Bafra'da Rahatsız Edici Koku İle İlgili Belediye'den Açıklama!

Bafra'da Rahatsız Edici Koku İle İlgili Belediye'den Açıklama!

Bafra’da son zamanlarda hissedilen rahatsız edici koku ile ilgili olarak, Belediye tarafından şikayetlerin ilk ortaya çıktığı andan itibaren gerekli araştırma ve incelemeler yapıldı.

A+A-

Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı olarak oluşturulan ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda, söz konusu kokuya tarım arazilerine dökülen aşırı miktardaki tavuk gübresinin neden olduğu tespit edildi.

KÖTÜ KOKUNUN SEBEBİ, TAVUK GÜBRESİ !

Bafra Belediyesi, sorunun belirlenmesinin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nezdinde gerekli işlemleri başlattı, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerince oluşturulan bilgiler Bakanlığın ilgili müdürlüklerine iletileceği belirtildi.

SEBEP OLANLARA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK !

İlçede ve çevresinde söz konusu kokunun tamamen ortadan kaldırılması ve sebep teşkil eden uygulamaların muhataplarının gerekli yasal işlemlerin yaptırılması noktasında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm birimler nezdindeki kararlı hassasiyetin devam edildiği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum