Bafra'da korona denetimleri devam ediyor

Bafra'da korona denetimleri devam ediyor

Bafra’da Covid-19’la mücadele kapsamında denetimler ara vermeden devam ediyor. Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri ilçede Pazar yerleri ve iş yerlerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

A+A-

İlçede Pazartesi ve Perşembe günü hizmet veren Büyük ve Küçük pazarda kapsamlı denetimlerine devam eden ekipler, ilçe genelinde de iş yerlerinde benzer şekilde denetim gerçekleştiriyor.

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin en yoğun pazar yerlerinden birisi olan Büyük ve küçük Pazar da HES kodu sorgulamasının yanında, ateş ölçümü de yaptı.

Pazar alanlarında ve iş yerlerinde kontrolü elden bırakmayan zabıta ekipleri, pazar esnafına ve vatandaşlara sık sık sosyal mesafe ile maskelerin doğru kullanımı uyarıları yaptı. 

Bafra’da koronavirüsle mücadelenin ilk günkü hassasiyetle devam ettiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mücadelenin en önemli safhalarından biri olan denetimlerimizi Zabıta ekiplerimiz ara vermeden sürdürüyor. İş yerlerimiz de ve Pazar yerlerimizdeki denetimlerimiz esnasında vatandaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Vatandaşlarımızın tüm önlemleri yerine getirerek koronavirüs mücadelesini başarılı bir şekilde sonlandıracağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

bafra-korona-denetim-2.jpgbafra-korona-denetim-3.jpgbafra-korona-denetim-4.jpgbafra-korona-denetim-5.jpgbafra-korona-denetim-6.jpgbafra-korona-denetim-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.