Bafra’da Kadir Gecesi Programına Yoğun İlgi

Bafra’da Kadir Gecesi Programına Yoğun İlgi

Samsun’un Bafra İlçesi Bafra Belediyesi Bafra 15 Temmuz Şehitler meydanında Kadir Gecesi programı düzenledi

A+A-

15 Temmuz Şehitler meydanında düzenlenen Kadir Gecesi kutlamasında Kent Meydanı Bafra Halkının yoğun ilgisi ile doldu taştı. Bafra İlçe Merkez Camileri İmamları tarafından kadir Gecesi amacı ile Kuran-ı kerim okundu.

Kadir Gecesi kutlaması ile ilgili programı düzenleyen Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç günün anlama ve önem konuşmasını şu sözler ile dile getirdi.

Başkan kılıç, “ Öncelikle bu güzel gecede Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu programa katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten yoğun bir katılım var. Bafra Halkımızın böyle güzel günlerde bizleri yalnız bırakmaması bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Bu gece Yüce Allah'ın insanoğluna son mesajı olan Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne inmeye başladığı gece olan Kadir Gecesi, dinimizin en kutsal gecelerindendir.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, ruhlarımızdaki huzur daha da artacaktır. Yapacağımız dua ve niyazlarımız, bir rahmet yağmuru olarak karşılık bulacaktır. Huzur ve ibadet içerisinde geçen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin bereketi ile birlikte zirveye çıkacaktır.

Bu duygularla, tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve gecenin, insanlığa barış ve huzur getirmesini, bütün Müslümanların da affına vesile olmasını Allah (c.c.)’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Başkan Kılıç’ın Konuşması ardından Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar tarafından Dua edildi. Akabinde programa katılan Bafra halkı ile teravi namazı kılındı. Program burada sona erdi.

Programa, Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan kırcalı, İlçe Müdürleri, Oda Başkanları, Çok sayıda vatandaş katıldı.

bafrada-kadir-gecesi-programi-doldu-tasti-14.jpgbafrada-kadir-gecesi-programi-doldu-tasti-13.jpgbafrada-kadir-gecesi-programi-doldu-tasti-12.jpgbafrada-kadir-gecesi-programi-doldu-tasti-11.jpgbafrada-kadir-gecesi-programi-doldu-tasti-10.jpgbafrada-kadir-gecesi-programi-doldu-tasti-9.jpgbafrada-kadir-gecesi-programi-doldu-tasti-8.jpgbafra’da-kadir-gecesi-programina-yogun-ilgi--8.jpgbafra’da-kadir-gecesi-programina-yogun-ilgi--7.jpgbafra’da-kadir-gecesi-programina-yogun-ilgi--6.jpgbafra’da-kadir-gecesi-programina-yogun-ilgi--5.jpgbafra’da-kadir-gecesi-programina-yogun-ilgi--4.jpgbafra’da-kadir-gecesi-programina-yogun-ilgi--3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.