Bafra’da bayrak töreni yapıldı

Yeni haftaya başlarken, Türkiye’nin dört bir yanındaki okullarda İstiklal Marşı okundu. Saat 10.00’da ise Samsun’un Bafra ilçesinde ki Gazi Ortaokulu’nun bahçesinde bayrak töreni yapıldı.

A+A-

BAFRA’DA BAYRAK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni haftanın ilk gününde il ve ilçe yöneticilerinden bayrak töreni yapılmasını istemişti.  Bugün saat 10.00’da Bafra Gazi Ortaokulu bahçesinde, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve idarecilerinde katıldığı bayrak töreni düzenlendi.

İSTİKLAL MARŞI BİZE MANEVİ GÜÇ VERİYOR

Bayrak töreninden sonra konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen şu ifadelere yer verdi, “Yaşadığımız pandemi sürecinde, yüz yüze eğitime ara verdik. Bununla birlikte İstiklal Marşı’mızın okunmasında bizlere manevi destek veriyor. Bu vesileyle Milli Eğitim Bakanlığı’mızın başlatmış olduğu faliyetin saat 10.00’da Türkiye genelinde yapılan İstiklal Marşı’nın okunmasında Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ile beraber bizde yerlerimizi aldık ve İstiklal Marşı’mızı okuduk” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.