Bafra’da 2.Çevre ve Çocuk Şenliği

Bafra’da 2.Çevre ve Çocuk Şenliği

Samsun’un Bafra İlçesi Cumhuriyet meydanında Bafra 2. Çevre ve Çocuk şenliği düzenlendi.

A+A-

Bafra’da bulunan tüm gönüllü tema vakfı öğrencileri, öğretmenleri ve de Tema vakfı tarafından 5 Haziran Dünya Çevre günü anlamıyla Gençlik merkezi önünden yürüyüş ve cumhuriyet meydanında şenlik düzenlendi.

2. Çevre şenliğine; Bafra Belediyesi vekili Ahmet Tokgöz, Bafra Tema Vakfı Başkanı Süleyman Özata, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Öner, Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra CHP ilçe Başkanı Vahit Perçin, Muhtarlar, Oda Başkanları, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

 Düzenlen etkinliğin açılış konuşması Bafra Tema Vakfı Temsilcisi Süleyman Özata konuşmasında “1972 yılında Birleşmiş Milletler tarafından 5 Haziran Çevre Günü olarak her yıl kutlanmaktadır. Bu kutlama yılımızın bu seneki etkinliği ise çevre günü olarak ilan edilmiştir. Biz diyoruz ki tüm sivil toplum örgütleri tüm kuruluşlarla birlikte çevreye değer verelim. Bu amaçla da bu çözük şenliğimizi düzenliyoruz. Çünkü eğitim çocuklardan başlar” dedi. Konu ile ilgili konuşan Bafra Belediye Başkan Vekili Ahmet Tokgöz ise “ Başta topraklarımız olmak üzere doğal varlıkların korunması için, gönüllü, bilinçli ve öncü bir sivil toplum kuruluşu olan TEMA Vakfının tüm gönüllülerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyon çerçevesinde atık pil toplama kampanyası düzenlenmiştir. Bu kampanya ile amacımız, atık pilleri kaynağında ayrı toplayarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılayarak geleceğin büyüklerini ufak yaşta bilinçlendirmek ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmaktır” dedi.

Yapılan etkinlik ilçede bulunan okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile son buldu.

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-4.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-5.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-6.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-7.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-8.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-9.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-10.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-11.jpg

12-036.jpg

bafra’da-2-cevre-ve-cocuk-senligi-13.jpg

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.