Bafra TSO’ dan İş Sağlığı ve Güvenliği

Bafra TSO’ dan İş Sağlığı ve Güvenliği

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından üyelerine yönelik düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği bilgilendirme seminerinde 6331 Sayılı Kanun'un öngördüğü düzenlemeler anlatıldı.

A+A-

İsmail Ahıskalı Çıraklık Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen seminere Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Bafra Öğretmenevi Müdürü Veysel Kırcalı ve Çıraklık Eğitim Merkez Müdürü Ahmet Gençay ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri katıldı.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu maddeleri hakkında sunum yapan Samsun Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Hüseyin Özduman; işyerlerinin tehlike sınıflarına göre hazırlık yapması gerektiğini vurguladı.

Özduman “Bu yasayla İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenlemektedir” dedi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun konuşmasında “6331 Sayılı Kanun'un iş sağlığı ve güvenliği konusunu tüm işletmelerin öncelikli gündemine girmesi gerektiğini belirterek, işletmelerin kendilerini bu sisteme adapte etmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.