BAFRA BELEDİYESİ'NDEN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

BAFRA BELEDİYESİ'NDEN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

Bafra Belediyesi, yeni bir hizmeti daha hayata geçirerek kimsesi olmayan yaşlı, bakıma muhtaç engelli ve fiziksel güçsüzlük ya da yetersizlikleri nedeniyle evlerinin temizliğini yapmakta zorluk çeken

A+A-
 Bafralılara evde temizlik hizmeti veriyor. Bafralıların ücretsiz olarak yararlandığı bu hizmet Kasım ayı itibarı ile başladı.
 
Sosyal Belediyecilik bilinciyle çalışmalarını yürüten Bafra Belediyesi, vatandaşların ihtiyaç duyduğu anlarında yanlarında olarak daha temiz ve huzurlu bir hayat geçirmesini sağlamak amacıyla yaşlı, fiziksel güçsüzlük çeken, bakıma muhtaç engelli, kimsesiz yaşlı bireyler ve çiftlere yönelik “Evde Temizlik Hizmetleri Ekibi” kurdu. 
 
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı altı kişilik bir ekip, daha önceden alınan randevu sonrası temizlik malzemelerini de yanlarına alarak evlere gidip genel temizlik yapıyor. Bu kapsamda evin camları siliniyor, yerler, koltuklar, banyo ve mutfak temizleniyor, çöpler atılıyor.
 
İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evde temizlik hizmeti alabilmeleri için Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor. Müracaatlar şahsen ya da mahalle muhtarlarımız aracılığıyla yapılabilmektedir.
 
Müracaatı değerlendiren ilgili müdürlük ihtiyaç sahiplerinin tespit çalışmalarını tamamladıktan sonra belirli bir program dâhilinde vatandaşlarımızın ev ortamlarını ve çevre temizliklerini gerçekleştiriyor.
 
Belediye olarak hemşerilerinin her an yanlarında olduklarını ve sosyal belediyecilikte yeni bir dönem başlattıklarını belirten, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İhtiyaçlarını karşılayamayan kimsesi olmayan yaşlı, bakıma muhtaç engelli ve kimsesizlere yönelik ücretsiz evde temizlik hizmeti vermeye başladık. Bu projemiz sayesinde birçok ihtiyaçlı vatandaşımızın hayatı kolaylaşacak, yaşam kaliteleri yükselecek. Bu kapsamda vatandaşlarımızın yanında olmak amacıyla ev ortamları ve çevre temizliği yapılmasını sağlamak üzere Evde Temizlik Hizmetleri Ekibi kurduk’ dedi.
 
Bafra Belediyesi tarafından verilecek bu hizmet ile ihtiyaçlı vatandaşımızın her an yanlarında olacaklarını belirten Başkan Kılıç, “Sosyal belediyecilik konusunda farklı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
evde-temizlik-(2).jpgevde-temizlik-(3).jpgevde-temizlik-(6).jpgevde-temizlik-(7).jpgevde-temizlik-(8).jpgevde-temizlik-(10).jpgevde-temizlik-(12).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum