Atakum`da ramazan çoşkusu

Atakum`da ramazan çoşkusu

Atakum Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

A+A-

Yalı Kafe’de gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinin gördüğü ilgi karşısında memnun olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan ayının tüm güzelliklerini Atakum ilçesinde yaşıyoruz” dedi.
Her gün farklı bir mahalleye kurulan iftar sofrasının yanı sıra iftar vakti ile sahur vakti arasında Yalı Kafe’de gerçekleştirilen etkinlik Atakumlulara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor.
Körfez Camisi alanında gerçekleştirilen iftar buluşmasına Körfez ve Büyükoyumca mahalleleri sakinleri katıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum Belediyesi meclis üyelerinin yanı sıra mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde çocuklar için de çeşitli sürprizler hazırlandı. İftar sonrası yaptığı konuşmada Atakum ilçesindeki birlik ve beraberlikten bahseden Başkan Taşçı, “11 ayın sultanı Ramazanı en güzel şekliyle yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini, buluştuğumuz iftar sofralarında ortaya koyuyoruz. Kırgınlıkların son bulduğu, herkesin kucaklaştığı mübarek ayda aynı sofralarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Tiyatro toplulukları gösterilerinin yanı sıra Karagöz ve Hacivat’ın sahnelendiği etkinliklerde özellikle çocuklar keyifli anlar yaşadı. Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu da sahne alarak fasıl eşliğinde gerçekleştirdiği mini konser de yetişkinlere eski Ramazanları yaşattı. Aynı alan içerisine kurulan Ramazan sokağında başta engelliler olmak üzere dezavantajlı grupları temsil eden derneklerin stantlarında satış yapılıyor. Vatandaşlar bu stantlarda hem dernekler hakkında bilgi alıyor hem de alışveriş yaparak destek oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.