Arnavutköy Dernek Üyeleri Başkan İkiz'İ Ziyaret Etti

Arnavutköy Dernek Üyeleri Başkan İkiz'İ Ziyaret Etti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret eden Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı ve yönetimi dernek tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan piknik ve keşkek günü organizasyonu için davetiyesini takdim etti.

A+A-

 

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz makamında ziyaret eden Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme ve yönetim kurulu üyeleri Başkan İkiz ile bir süre görüştüler.

Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme Başkan İkiz’e çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Süme dernek olarak amaçlarının gurbetteki Samsunluların birlik ve beraberliğine katkı sağlamak olduğunu belirterek; “Bunu yaparken de Samsunumuzun tanıtımı yapmak için çaba göstermekteyiz. Bu amaçla Arnavutköy Bolluca Sinekli Mesire alanında 5 Ağustos Pazar günü piknik ve keşkek günü düzenledik.  Sizleri de birçok Samsunlunun bir araya geleceği bu programda aramızda görmekten mutlu olcağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü Süme ve yönetimine teşekkür ederek programının müsait olması durumunda kahvaltıya katılacağını belirterek; “Gurbetteki hemşerilerimiz bizler için önemli. Her fırsatta gurbetteki hemşerilerimiz ile bir araya gelmenin gayreti içerisindeyim. Sivil toplum kuruluşlarımız yapmış oldukları bu tür organizasyonlar ile hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlamakta.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme ve yönetim kurulu üyeleri tarafında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e davetiyesi takdim edildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.