AK Partiden CHP İlçe Teşkilatına Bayram Ziyareti

AK Partiden CHP İlçe Teşkilatına Bayram Ziyareti

Kurban Bayramı’nın 2’nci gününde Bafra’da siyasi partiler bayram ziyaretlerine başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe merkezinin ilk konukları Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyeti oldu.

A+A-

Yaklaşık 20 dakika kadar süren bayram ziyaretinde; AK Parti’nin 17 yıl boyunca yaptığı icraatlar konuşuldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayram ziyaretinde CHP adına karşılamada; CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, CHP Bafra belediye meclis üyesi Erhan Akbulut, ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Bayramlaşma toplumumuzun önemli bir geleneği
AK Parti Bafra ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, bayramlaşmanın öneminden bahsederek, “Bayramlaşma geleneği, toplumumuzun önemli bir geleneği. Siyasilerimizin bu geleneği sürdürmesi bizi memnun ediyor. Ailesiyle bayramlaşmak yerine vazife başında olan askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin, mesaide olan herkesin bayramını kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
BAYRAMLAR BİRLİKTİR BERABERLİKTİR.
Ziyaret katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Bayramlar birliktir beraberliktir, kardeşliktir. 82 milyon vatandaşın ihtiyacı olan da budur.”
CHP İlçe binasında gerçekleşen Bayramlaşma merasimine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz,Belediye Başkan yardımcısı Şaban Hüryaşar,Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan,Kadın kolları başkanı ve meclis üyesi  Nazife Soruklu katıldı.

ak-partiden-chp-ilce-teskilatina-bayram-ziyareti-1.jpgak-partiden-chp-ilce-teskilatina-bayram-ziyareti-2.jpgak-partiden-chp-ilce-teskilatina-bayram-ziyareti-4.jpgak-partiden-chp-ilce-teskilatina-bayram-ziyareti-8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.