AK Parti Kadın Kolları 81 ilde kan bağışlıyor

AK Parti Kadın Kolları 81 ilde kan bağışlıyor

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak "Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol" sloganıyla bir kan bağışı kampanyası hayata geçirildi.

A+A-

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak "Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol" sloganıyla bir kan bağışı kampanyası hayata geçirildi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliği ile kan bağış oranlarının pandemi döneminde azalmasına bağlı olarak önemli bir kampanyaya imza atıldı. Kan bağışının önemi konusunda farkındalığın ve kan bağış oranlarının arttırılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri ve Yerel Teşkilat ülke genelinde kan bağışlamaya devam ediyor.

ak-parti-kadin-kollari-81-ilde-kan-bagisliyor.JPG

“KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİK”

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Ecz. Halim Tutku Demircan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu öncülüğünde AK Parti İlçe binası önünde gezici kan bağışı aracı önünde organize edilen etkinliğe çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.  Pandemi süresince azalan kanların bu projeyle artacağına inancımız tam, inşallah bu projeyle birlikte kan bağış kampanyasına dikkat çeker ve ihtiyaç sahibi hastalara bu kanları ulaştırırız. Ayrıca kampanya kapsamında kan veren her gönüllü adına bir fidan dikilecek. Bu da geleceğimize nefes olmak adına çok güzel bir ayrıntı emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

ak-parti-kadin-kollari-81-ilde-kan-bagisliyor-001.JPG

“BU FARKINDALIĞI OLUŞTURDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

Bafra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, kan bağışında bulunan herkese teşekkür ederek, “Bafra AK Parti Kadın Kolları olarak 81 ilde eş zamanlı bu kan verme etkinliğine destek vermek istiyoruz. Bu amaçla burada bugün toplandık. Bu farkındalığı oluşturmak zorundayız. Biliyorsunuz ki COVID-19’dan dolayı Kızılay’ın kan stokları bir hayli azaldı. Bizlerde hem kendimiz hem de çevremizdeki bütün gönüllülerimizi bu konuda davet ettik. Sağ olsunlar bize destek verdiler. Bu farkındalığı oluşturduğumuz için mutluyuz. Herkesi buraya kan vermeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

ak-parti-kadin-kollari-81-ilde-kan-bagisliyor-002.JPG

Kadın Bağış kampanyasına, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Ecz. Halim Tutku Demircan, Türk Kızılay Başkan Yardımcısı Sosyolog Erhan Korkmaz, Türk Kızılay Samsun Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Murat Bozdemir, Dr. Serdar Bayram Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü katıldı.

Ayrıca perojenin gerçekleşmesinde emeği geçen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İLçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu’ya Türk Kızılay’ı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haber : Emre Şahinol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum