AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, parti binasında düzenlenen toplantıda, yerel seçimlerin önemine değinerek 24 Haziran seçimlerindeki başarıyı 2019'daki yerel seçimlerde de sağlayacaklarına inandığını belirtti.

A+A-

Milletvekili Kırcalı, “Vatandaşlarımızla iç içe olalım. Yaptığımız hizmetlerin takipçisi olmalıyız. Samsun'un 17 ilçesinden 16'sının belediye başkanlığını aldık. 17'sini de almaya gayret göstereceğiz. Ak Partiyi güçlü yapan halk ile iç içe olması, onların dertlerini dinlemesi ve sorunlarını çözmesidir. Çalışmalarımızı bu şekilde yönlendirmeliyiz” Dedi.

Konuşmasında Türkiye olarak birlik ve beraberliğimiz korumak zorunda olduğumuzu belirten Kırcalı; “Şuan yaşadığımız durum ekonomik kriz değil, bunun ismi ekonomik operasyon. Dış güçlerin ekonomik yönden Türkiye'ye diz çöktürme operasyonu. Önce 15 Temmuz darbe girişimi, şimdi de ekonomi. 15 Temmuz'da elde edemediklerini ekonomi ile uygulamak isteseler de yine başaramayacaklar. Ülkemizde kesinlikle ekonomik kriz yok. Birlik ve beraberliğimiz koruyarak güçlü olmak zorundayız. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için bir olmalıyız.” Dedi.

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu ve Havza İlçe Koordinatörü Salih Çelik ise yerel seçim hazırlıklarının bir an evvel bitirilmesi gerektiğini belirterek; “Tüm üyelerimiz ile yüz yüze görüşelim. Ak Parti her zaman göreve hazır bir teşkilat yapısına sahip. Tecrübelerimiz ile bu seçimden de başarı ile çıkacağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada yaklaşan yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek; “Önümüzde yine önemli bir seçim var. Partimizin belediyecilik anlayışını ilçemizde en güzel şekilde yansıttık. İnşallah termal tatil merkezi ve Havza OSB’de yapılacak yatırımlar ile göçü durduracağız. Yine Havza Belediyesi olarak başta kırsal mahallelerimiz olmak üzere hizmetlerimize çalışma takvimimiz doğrultusunda devam etmekteyiz. İlçe merkezimizde yılsonu itibari ile doğalgaz verilmeyen sokak kalmayacak. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ülkede kriz dedikoduları yapılırken Havza OSB’de 100 milyon Avroluk yeni bir yatırım için protokol imzalandı. İnşallah Havza OSB’de üretime başladığında hem ülke ekonomimize hem de bölge ekonomimize katkı verecek.” Dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir’de ilçede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıya AK Parti Havza İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeler, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile partililer katıldı.

havza-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.