AK Parti Gençlik Kolları Başkanlık seçimine Bafra’dan start verdi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlık seçimine Bafra’dan start verdi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlık seçimine Bafra’dan start verdi.

A+A-

Samsun’da ilk olarak Bafra’da başlatılan Gençlik Kolları Kongresi’nde Ak Parti Genel Merkezi’nin onayı ve tek listeyle seçime giden Murat Arslan 2. kez yeniden Bafra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Covid- 19 kapsamında tüm tedbirlerin alınarak düzenlediği kongre,  Bafra Kültür Merkezi'nde  yoğun katılımla gerçekleşti. AK Parti Bafra Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne Samsun Ak Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun İl Yönetimi, Bafra Ak Parti İlçe Yönetimi,  MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve daha çok sayıda protokol katılım sağladı.

Sinevizyon gösterimi, Genel Merkez’den iletilen mesajların okunması ve program akışının takdimiyle başlayan kongrede,  Murat Arslan 2. kez Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Konuşma yapan Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan,  "Şu kısacık ömrümüzün en verimli yıllarını cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yetiştiren,  denk düşüren Allah’a hamt ederek başlamak istiyorum. Bugün hamdolsun bayram coşkusunda bir kongre akşamında bir araya geldik. Bundan 3 yıl öncesinde büyük bir heyecanla devraldığımız mübarek dava sancağını,  yol arkadaşlarımızla karmaşıklık güven ve sadakat içerisinde bugüne kadar şerefle taşıdık. Bugün yeni bir dönemin,  yeni dostlukların, yeni heyecanların, yepyeni mücadelelerin kapılarını hep beraber aralıyoruz. Toplamda 7 yıllık görev süremiz bile başlı başına ileride çocuklarımıza gururla bırakacağımız en önemli mirasımız olacaktır. Bafra gençliği adına yepyeni hayallere, yepyeni ideallerle dolduracağımız yeni hizmet sayfasını açarken, 3 yıllık yoğun çalışma dönemimizden edindiğimiz tecrübe ve birikimi, bu akşam bismillah dediğimiz yeni dönemin heyecanıyla harmanlayarak, inandığımız yola maksimum katkıyı sunabilmek için gayretle çalışacağız. İnşaallah bu akşam aramıza katılan kardeşlerimizin heyecanı ve önceki dönemde bizimle olan arkadaşlarımızın tecrübesi,  bizlere bu çalışmaların çok daha iyisini yaptıracağından zerrece şüphemiz yok. Kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ederken, görev alan kardeşlerime muvaffakiyetler diliyorum. İnandığımız yolda, inandığımız değerlerle yürüyebilmek duasıyla." cümleleriyle düşüncelerini ifade etti. Arslan’dan sonra konuşma yapan Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ise, "Birlikte katettiğimiz çok yolumuz olsa da,  daha da ileriye gidecek çok yolumuz var. Bizim için belirlenen bir üye sayısı var ve biz inanıyoruz ki Bafralılar olarak o üye sayısının çok daha üzerine çıkacağız, 6. Gençlik Kolları Olağan Kongre'miz hepimiz için hayırlı olsun." açıklamalarında bulundu.

 Samsun’da ilk olarak Bafra’dan başlatılan ve gerçekleştirilen kongre kapsamında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, " Kongre başladığında izlediğimiz video gösterimi beni oldukça heyecanlandırdı. Birlik olduğumuzda, hep birlikte olduğumuzda neler yapabildiğimizi ve iman varsa imkanında da her zaman olduğunu hatırlattı bir kez daha." açıklamasında bulundu.

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, "Bu kongre beni ziyadesiyle heyecanlandırdı. Gençliğin heyecanını duymak ve hissetmek beni de gençlik yıllarıma götürdü. Samsun’da Ak Parti’nin kurucusu olmak kadar şuan burada gördüğüm birçok gencimizin küçüklüğünü bilmek ve şuan dava uğruna, vatan millet sevdasına çalışmalarını görmek beni çok onurlandırıyor. Biz, her zaman inandığımız yolda daha büyük inanç ve gayretle yürümeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Samsun Ak Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, kongreyle ilgili yaptığı konuşmada Bafra’nın her zaman daha ileriye taşınması gerektiğini vurgulayarak, "Gencimizden yaşlımıza, her zaman ve her koşulda nerede olmamız gerekiyorsa biz orada olmaya hazırız. Gençliğin gücü, hepimizin gücü demektir. Yılmadan ve durmadan hep birlikte gidilecek daha çok yolumuz var."  sözleriyle düşüncelerini belirtti.

 

Konuşmaların ve video gösterimlerinin ardından plaket taktimi ve hatıra fotoğrafının çekinmesiyle kongre tamamlandı.

Etiketler : , ,
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIK SEÇİMİNE BAFRA’DAN START VERDİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIK SEÇİMİNE BAFRA’DAN START VERDİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIK SEÇİMİNE BAFRA’DAN START VERDİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.