"24 Haziran'da Her Şey Değişecek"

"24 Haziran'da Her Şey Değişecek"

Samsun'un Bafra İlçesinde Bafra CHP İlçe Başkanlığına getirilen Vahit Perçin yeni Yönetim Kurulundaki Arkadaşlarıyla ilk toplantısını İlçe Başkanlığı Binasında gerçekleştirdi.

A+A-

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimler de Samsun Cumhuriyet Halk Partisinden Millet Vekili Aday Adayı olan  eski Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay 'ın yerine Bafra CHP İlçe Eğitim Sekreteri görevinde bulunan Vahit Perçin başkanlığı geçtikten  sonra Bafra CHP İlçe  Yönetimi  ilk toplantısını İlçe binasında gerçekleştirdi.

 

" 24 Haziran inşallah Kurtuluş Günü Olacaktır".

 

 

Bafra CHP İlçe Başkanlığının yeni başkanı olan Vahit Perçin  Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıyla yaptığı basın açıklamasında şunlara değindi.Perçin, Burada olmanızdan dolayı partim adına  çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçim Ülkemizin birliğinin ve bütünlüğünün tesis edilmesinden dolayı bir kurtuluş günü olacaktır.

Ülkemiz de öncelikle barış ve huzurun tekrar sağlanması, çöken ekonominin tekrar canlandırılması, maalesef talan edilen kaynakların Ülkemizin ekonomisine tekrar kazandırılması en önemli sorunların başında geliyor.Bu kötü gidişe dur demek için Millet olarak topyekün çok çalışmak zorundayız. Bu günler de maalesef satılmasını üzülerek gördüğümüz Milletin fabrikası olan Şeker Fabrikaların tek tek özelleştirilmesi oldu.Ama bu konu da  satılan Şeker Fabrikalarını geriye  alınılıp gerçek sahipler olan değerli Çiftçilerimize ve üreticilerimize vermek olacaktır. " 24 Haziran inşallah Kurtuluş Günü Olacaktır".

 

"Nihat Oktay Başkanımızın Sonuna Kadar Arkasındayız"

 

Bafra CHP İlçe Başkanlığı görevine getirilen Vahit Perçin, bu göreve getirilmeden önce 2013 yılından  itibaren Bafra CHP İlçe başkanlığında Eğitim Sekreteri olarak görev aldığım süre içinde Bafra CHP İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Nihat Oktay ile birlikte beraber çalıştık. Şimdi ise Bafra CHP İlçe başkanlığından İstifa eden Nihat Oktay başkanımız 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekili Seçimlerinde  dolayı görevinden istifa ederek Samsun CHP Millet Vekili aday Adayı olduğundan kendisine şimdiden Yönetimim adına başarılar diliyorum.Yaklaşık altı buçuk yıldır Bafra ve Bölgemiz için birlikte omuz omuza çalıştık.inşallah Nihat Oktay başkanımızı Millet Vekili olarak Meclise gönderdiğimiz zaman  yeni projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler yeni Yönetiminle hiç sapmadan, kenetlenerek daha çok fazla çalışarak vekil adayımızın arkasında onunla birlikte kenetlendik. Bu da bizim geçmişteki parti kültürümüzün ne kadar pekiştirici   ve kucaklayıcı olduğunu 

gösteriyor.Bu seçimler Ülkemize,Milletimize,barış,huzur,mutluluk getirmesini diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

24-haziranda-her-sey-degisecek-2.jpg24-haziranda-her-sey-degisecek-3.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.