2019 Yatırım Programı Görüşüldü

2019 Yatırım Programı Görüşüldü

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 2019 yılı çalışma planı kapsamında çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını belirtti.

A+A-

Akmercan Delta Doğalgaz Bölge Şefi İbrahim Özdemir, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir makamında ziyaret ederek 2019 yılı çalışma planı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Akmercan Delta Doğalgaz Bölge Şefi İbrahim Özdemir; firmanın 2019 yılı çalışma planı hakkında bilgiler vererek; “İlçe merkezinde lokal noktalarda çalışmalarımız yoğunlaştıracağız. Çalışmalarımız 3 mahallemizde ağırlıklı olarak devam edecek. Yine yeni oluşan yerleşim bölgelerimiz de planlamamız dahilinde. ” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ilçede kısmı alanlarda doğalgaz verilemeyen yerler kaldığına değinerek; “Çalışma planlarımızda halkımızın taleplerini ön planda tutmaktayız. İnşallah yıl sonunda kadar doğalgaz alamayan bölgelerimizde doğalgaza kavuşacak. Hava şartları elverdiği sürece doğalgaz çalışmalarına aralıksız devam edeceğiz. İlçemizde yeni oluşan yerleşim bölgelerine de bu hizmeti götürmenin gayreti içerisindeyiz. Yine Havza Belediyesi ekiplerince çalışmalardan dolayı zarar gören yolların bakım ve onarımları ivedi bir şekilde yapılacak.  ” Dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.