1 Temmuz'da başlayacak olan uygulama kahvehane işleten esnafı da umutlandırdı.

1 Temmuz'da başlayacak olan uygulama kahvehane işleten esnafı da umutlandırdı.

Bafra Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, "Kısıtlamalar önce bize geliyor. O nedenle tedbiri elden bırakmadan çalışmalıyız" dedi.

A+A-

1 Temmuz 2021 tarihi itibarı ile başlayacak yeni uygulama kahvehane işleten esnafı da sevindirdi. Oda Başkanı Ahmet Yılmaz "Mutlaka tedbirli olmalıyız" diyerek şunları söyledi:

"UMUTLANDIK"

"Cumhurbaşkanımız kabine toplantısı sonrası açıklamaları umut verdi. İşyerlerimiz için 1 Temmuz itibarı ile kapanış saatinin 00.00'a kadar uzatılması, oyunların serbest bırakılması esnafımızı biraz daha rahatlatacaktır. Esnafımız açıldığı günden bu yana yeterli iş potansiyelini yakalayamadı. Elimize gelen resmi belge İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile serbest olacağı, çalışma saatinin 00.00 ile sınırlandıracağı yönünde. Kapanış saatinin 21.00 olması esnafımız için yetersizdi. Yemekten sonra gelen vatandaşlar gelemediğinden esnafımızın işleri düşüktü yarı potansiyelle çalışıyordu. Oyunlarla birlikte umutlandık. Eski günleri yakalamak için umut oldu.

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ"

Beklentimiz çok serbestlik olsa da tekrar eski günlere dönüp vaka sayılarında artış yaşanmaması için tedbiri de elden bırakmamalıyız diyen başkan Yılmaz. yine sosyal mesafe hijyen maske kurallarına uymalıyız. Kısıtlamalar önce bize geliyor o nedenle kurallara mutlaka uyması çok önemli. Tedbiri elden bırakmadan çalışacağız. 1 Temmuz'u bekliyoruz.” dedi.

Haber : Emre Şahinol

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.