2018 PROJELERLE DOLU BİR YIL OLACAK.

2018 PROJELERLE DOLU BİR YIL OLACAK.

2018 yılında birçok projeyi hayata geçirmek için start veren 19 Mayıs Belediyesi, Kültür Merkezi’nin ihalesini gerçekleştirerek ilk kazmayı vurdu.

A+A-

Diğer önemli projelerinden Dereköy Mahallesi Düğün Salonu ve Yukarı Engiz Mahallesi Çocuk Trafik Eğitim Alanı proje çalışmalarını ise tamamlayarak, ihale aşamasına getirdi.

6 MİLYONLUK YATIRIM

Yaklaşık 6 Milyon liraya mal olacak olan ve içerisinde Düğün salonu, konferans salonu, sergi salonu, kütüphane, halk eğitim odaları ve bebek bakım odasının yer alacağı Kültür Merkezinin ihalesini gerçekleştiren 19 Mayıs Belediyesi müteahhit firmaya yer teslimi yaparak çalışmalarına başladı.

DEREKÖY MAHALLESİ DÜĞÜN SALONU

Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun 2014 seçim vaatleri arasında yer alan bir diğer proje ise Dereköy Mahallesi Düğün Salonu Projesi. Başkan Osman Topaloğlu’nun talimatıyla Dereköy Mahallesi için hazırlanan Düğün Salonu projesi ihale aşamasına getirildi. 2018 yılının ilk aylarında ihale edilmesi planlanan projenin bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM ALANI

İlçenin Yukarı Engiz Mahallesinde 5000 metrekare alan içerisinde 19 Mayıs Belediyesi tarafından yapılacak olan projede çocuklardaki trafik bilincinin oluşturulması ve trafikteki kuralların hayati önem taşıdığına inanan kuşaklar yetiştirilmesi amacıyla ‘Ağaç yaşken eğilir’ mantığı ile küçük yaşlardan itibaren bilinçli olarak trafiğe hazırlamayı hedefliyor. 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan projenin çalışmaları tamamlandı.

2018 yılına hızlı bir başlangıç yapacaklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 2018 yılı bizim için projelerin hayata geçtiği bir yıl olacak.’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.