Siemens Uçar Bafra Şubesi'nden Kalpleri Isıtan Anneler Günü Sürprizi

Siemens’in deneyim mağazası olarak hizmet veren Uçar Siemens Bafra Şubesi Anneler Günü’ne özel sürpriziyle kalpleri ısıttı.

A+A-

Siemens’in deneyim mağazası olarak hizmet veren Uçar Siemens Bafra Şubesi Anneler Günü’ne özel sürpriziyle kalpleri ısıttı.
 

Bafralı annelere Siemens fırında poğaça pişiren ve kahve makinesinde kahveleri hazırlayan Şube Sorumlusu Belgin Akça ve ekibi, mağazaya davet ettiği annelere çok özel bir sürprizle karşıladı.
Anneler gününe özel küçük hediyeler ve çiçeklerle karşılayan Uçar Siemens Şubesi, deneyim mağazasında pişirdiği poğaçaları ve kahveleri de annelere ikram etti.
Her özel günün ayrı bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Şube Sorumlusu Belgin Akça, hiçbir özel günü atlamadan kampanyalar hazırladıklarını ve özel indirimler sunduklarını ifade etti. Anneler günü kampanyalarından faydalanmak isteyen müşterilerini mağazaya davet ettiklerini belirten Akça, tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirtti. 
Anneler gününde böylesine özel bir sürprizle karşılaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten anneler ise, çok duygulandıklarını ve bu şekilde hatırlanmaktan çok mutlu olduklarını dile gelirdiler.13-041.png14-046.png15-041.png16-033.png68.png67-001.png68-001.png69.png70.png72.png73.png74.png76-001.png17-023.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.