Zorla Evi yıkılan vatandaşlar olay çıkardı

Zorla Evi yıkılan vatandaşlar olay çıkardı

Samsunun 19 mayıs ilçesinde olaylı yıkım.

A+A-

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde belediyenin kaçak ve ruhsatsız evi yıkmak istemesi üzerine direnen vatandaşlar olay çıkarttı.
İlçenin Yörükler Mahallesi Fener mevkisinde Ayhan T.’ye ait inşaat halinde bulunan ev Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaçak ve ruhsatsız olduğu için yıkılmak istendi. Ancak, çok sayıda vatandaş yıkım ekiplerine engel olmak istediler. Daha önce kendilerine tebligat yapılmasına rağmen hukuki süreç başlattıklarını söyleyen bina sahibi ve yakınları 10 gün süre istedi. Jandarma vatandaşları ikna etmek için yaklaşık 6 saat çaba sarf etti. Yapılan ikaz ve uyarılara rağmen vatandaşlar direnip yıkıma engel olmak isteyince jandarma olaya müdahale etti, eve yıkım yapılacak olan binanın etrafını boşaltmak istedi. Jandarmanın vatandaşları uzaklaştırma girişi sırasında ev sahibi Ayhan T., kendini eve kilitledi. Görevliler Ayhan T. ile pencereden görüşerek ikna edip evden dışarı çıkarttı. Yıkım daha sonra görevliler tarafından gerçekleştirilirken, Yörükler Mahallesi Kuş Cenneti bölgesinde bulunan kaçak ve ruhsatsız 242 binanın da önümüzde günlerde yıkılacağı öğrenildi.

19-mayista-evler-zorla-yikildi.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-001.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-002.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-003.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-004.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-004.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-005.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-006.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-007.jpg19-mayista-evler-zorla-yikildi-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum