Zihni Şahin, OMÜ'ye otobüsle gitti, öğrencilerle buluştu

Zihni Şahin, OMÜ'ye otobüsle gitti, öğrencilerle buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ'lü öğrencilerle buluşmasına otobüsle giderken, "Öğrencilik yıllarıma geri döndüm" dedi.

A+A-

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkanı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin(OMÜ) çeşitli fakülte ve yüksekokullarında öğrencileri ziyaret etti. Kampüs içerisindeki OMÜ Yaşam Merkezi'ne giderken otobüse binen Zihni Şahin, burada halkla ve öğrencilerle sohbet etti, "Adeta öğrencilik yıllarıma geri döndüm" dedi.

 

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İlk olarak ilahiyat Fakültesi'nde Dekan Prof. Dr. Cengiz Batuk'u ziyaret eden Zihni Şahin, daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Şahin, ardından da OMÜ Yaşam Merkezi'ne geçti. Burada, özellikle yurtdışından eğitim öğrenim için OMÜ'ye gelen uluslararası öğrenciler, Başkan Zihni Şahin'e yakın ilgi gösterdi. Öğrencilerin sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Zihni Şahin, "Ülkelerinizden binlerce kilometre uzaklıkta eğitim öğretim sevdası uğruna şehrimize geldiniz. Sizler de artık bize emanetsiniz. Şunu bilmenizi isterim ki hepiniz OMÜ'de okuyor olmanın ayrıcalığına sahipsiniz. Hepinize eğitim öğrenim hayatınızda başarı diliyorum" diye konuştu.

 

BİLİMİN, EĞİTİMİN ŞEHRİ ATAKUM!

Atakum'un bir eğitim ve bilim kenti olduğunu vurgulayan Zihni Şahin, "Atakum, devasa üniversite kampüsü, okulları, kolejleri, eğitim ve bilim merkezleri ile artık Türkiye'nin bildiği, tanıdığı bir kent. Belediye başkanı seçilmem halinde bu eğitimi ve bilim çıtasını çok daha yukarılara çıkartmak için çalışacağım. Dünyanın dört bir yanından kentimize gelenler dahil olmak üzere tüm gençlerimizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğim" dedi.

zihni-sahin,-omuye-otobusle-gitti,-ogrencilerle-bulustu-1.jpg zihni-sahin,-omuye-otobusle-gitti,-ogrencilerle-bulustu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.