ZİHNİ ŞAHİN, ALPERENLERİN SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

ZİHNİ ŞAHİN, ALPERENLERİN SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Alperen Ocakları tarafından

A+A-

 İl Özel İdaresi Sergi Salonu’nda açılan Çanakkale Şehitleri ve Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisi’ni ziyaret etti. 

Sergi salonunda Alperen Ocakları Bölge Başkan Yardımcısı Sami Taşkın ve İl Başkan Yardımcıları Sedat Ormancı ile Ramazan Soylu tarafından karşılanan Başkan Şahin, fotoğrafları tek tek inceleyerek bilgi aldı. Gençliğe mili ruh, mili ahlak ve mili şuur kazandırmak için bu tür faaliyetlerin düzenlendiğini belirten Alperen Ocakları Bölge Başkan Yardımcısı Sami Taşkın, özellikle Çanakkale Zaferi’nin her Türk genci tarafından iyi bir şekilde okunması ve idrak edilmesi gerektiğini belirtti.
Zihni Şahin ise bu tür faaliyetlerin çok önemli bir işlevi olduğunu belirterek, gençlerin istifade etmesi gerektiğini vurguladı. Şahin, “Alperen Ocakları’nın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Özellikle toplumsal reflekslerin zinde tutulması adına verdiğiniz mücadele ve millet nazarındaki hak ve hakikat ehli duruşunuz Türk milletinin geleceği adına bizleri ümitlendirmektedir” diye konuştu.
Ziyaretin ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaretçi defterine duygu ve düşüncelerini yazarak Alperenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.