ZAFER BEKTAŞ: İMZA KAMPANYAMIZDA BÜYÜK İLGİ YAŞIYORUZ

ZAFER BEKTAŞ: İMZA KAMPANYAMIZDA BÜYÜK İLGİ YAŞIYORUZ

24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için Bafra’da imza kampanyası devam ediyor.

A+A-

Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi için başlatılan imza kampanyasının 1.gününde İYİ Partiye gönül veren yüzlerce kişi parti teşkilatında toplanarak İlçe seçim kuruluna yürüyerek gittiler. İyi Parti Samsun il Başkanı Ömer Süslü’de imza kampanyasına Bafra’ya gelerek katıldı.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Mali Müşavir Zafer Bektaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Öncelikle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Düzenlemiş imza kampanyası ülkemizin her yerinde devam ediyor. İmzalarını veren hemşerilerimize ve bu anlamlı günde bizlerle olan İl başkanımız Sayın Ömer Süslü’ye çok teşekkür ediyorum. İnsanlarımız akın akın imza için gelmektedir.24 Haziranda genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olacağına yürekten inanıyoruz  “ dedi.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Mali Müşavir Zafer Bektaş açıklamasını şöyle tamamladı: “ 24 Haziran’da Türkiye yeniden kendine gelecektir. Tek adamlık bitecek. Demokrasi ve Cumhuriyet kazanacaktır. 24 Haziran’da milletimiz haksızlıklara, adaletsizliklere, kutuplaşmaya, yolsuzluklara son diyecektir. Biz milletimizin arasındayız. Bunu görüyoruz. Milletimiz yıllardır bunalmıştır. Kaos ve kargaşa içinde yaşamaktan bıkmıştır. Partizanlıktan kurtulmak istemektedir. Ülkemizin biriken problemleri artık ötelenemez. Bu problemlerle yaşamamız mümkün değildir. Türkiye iyi idare edilmiyor. Tüm bunlar 24 Haziran tarihinde sona erecektir.” Dedi.

zafer-bektas--imza-kampanyamizda-buyuk-ilgi-yasiyoruz-2.jpgzafer-bektas--imza-kampanyamizda-buyuk-ilgi-yasiyoruz11.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.