YUVA ÇOCUKLARININ PİKNİK HEYECANI

YUVA ÇOCUKLARININ PİKNİK HEYECANI

İlkadım Gazi Ortaokulu Müdürlüğü’nün yürüttüğü "Bir Teselli Ver" isimli projesi

A+A-

İlkadım Gazi Ortaokulu Müdürlüğü’nün yürüttüğü "Bir Teselli Ver" isimli projesi kapsamında Samsun Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı "Çocuk Evlerinde" kalan çocuklarla Gazi Ortaokulu’nun 4.sınıf öğrencileri Canik Meşelik Mesire alanında piknik yaptılar. 
Gazi Ortaokulu Müdürü Aydın Peker’in koordinatörlüğünde yürütülen projenin birinci aşamasında Canik ve İlkadım’daki Çocuk Evlerinin ziyaret edildiği ve gidilen evlerde kalan yuva çocuklarıyla Gazi Ortaokulu öğrencilerinin tanışıp kaynaşarak arkadaşlıklar kurmalarının ardından bu birlikteliğin pekişmesi için projenin ikinci aşamasında piknik gerçekleştirildi.
“Değerler Eğitimi” kapsamında öğrencilere sevgi, saygı, merhametli olma, dayanışma, haline şükretme, toplumsal duyarlılık sahibi olma gibi temel değerleri öğretmek ve çocuk yuvasında kalma durumunda olan bireylerin sosyal hayata uyumları noktasında destek sağlamak amacıyla yürütülen projenin ikinci aşamasında gerçekleştirilen piknikte Çocuk Evlerindeki çocuklarla Gazi Ortaokulu’nun öğrencileri bir araya geldiler. Okulun gönüllü velilerinin de katıldığı piknikte öğrenciler, birlikte değişik oyunlar oynadılar, neşeli güzel bir gün geçirdiler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.