Yusuf Ziya Yılmaz Spikeri Fırçaladı

Yusuf Ziya Yılmaz Spikeri Fırçaladı

Samsun’daki sel felaketi hakkında bilgi vermek için canlı yayına bağlanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Habertürk spikeri Didem Arslan Yılmaz’a fırçayı bastı

A+A-

Samsun’daki sel felaketi hakkında bilgi vermek için canlı yayına bağlanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Habertürk spikeri Didem Arslan Yılmaz’a fırçayı bastı…

Samsun’da yaşanan sel felaketi Habertürk ekranlarında ilginç bir canlı yayın gerilimine sahne oldu. Belediye Başkanı spiker  Didem Arslan Yılmaz’A fırçayı atınca canlı yayında sert diyaloglar yaşandı.

Samsun’un Canik ilçesindeki Mert Irmağı’nın taşması sonucu yaşanan su baskını 450 haneli TOKİ Kuzey Yıldızı Konutları’nı vurdu.

Sel nedeniyle 4′ü çocuk 8 kişi yaşamını yitirdi. Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Habertürk canlı yayınana katılarak Didem Arslan Yılmaz’ın sorularını yanıtladı. Habertürk spikerinin geçmiş olsun dileklerinin hemen sonra ölümlerin ardındaki ihmalleri ve TOKİ konutlarını gündeme getirmesi programa telefonla katılan Yusuf Ziya Yılmaz’ı sinirlendirdi.

“BUNU TARTIŞACAK DURUMDA MIYIZ?”

Didem Arslan’ı azarlayan Belediye Başkanı ‘Hanımefendi biz burada can kurtarma telaşındayız. TOKİ konutları nereye yapıldı meselesi, oraya mı yapıldı buraya mı yapıldı… Bunu tartışacak durumda mıyız? Böyle bir şeyi tartışmak şu anda cenezeleri çıkartırken normal midir? ‘ diye çıkıştı.

İhmal iddialarını ise kesinlikle red eden Yusuf Ziya Yılmaz, ‘Konu TOKİ değil konu bir semavi bir felaketle yağan yağmurdu ‘ dedi.

“BU TARTIŞMAYI BEN BAŞLATMADIM”

Yılmaz’ın tepkisi karşısında şaşkınlığa uğrayan Didem Arslan ölümlerden duyduğu üzüntüyü vurguladı ve geçmiş olsun dediğini hatırlattı. İşini yaptığını belirten Didem Arslan, ‘Ben ölümler karşısındaki acınız paylaşıyorum ve gerginliğinizi buna bağlıyorum ama bu tartışmayı ben başlatmadım. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddiaları oldu ‘ şeklinde konuştu.

“BİLEN BİLMEYEN KONUŞMASIN”

Daha da sinirlendiği fark edilen Belediye Başkanı ‘İletin o zaman benim söylediklerimi. Bilen biLmeyen konuşmasın o zaman. Biz neyle uğraşıyoruz siz ne soruyorsunuz bize ‘ diyerek yayını ter ketti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.