‘Yüreğe dokunan kadınlar’

‘Yüreğe dokunan kadınlar’

KÜSADER dernek başkanı kadın yazarımız Gülseren Akdaş adından söz ettirmeye devam ediyor.

A+A-

Özel Haber:Sebahattin Gürgür

(KÜSADER) Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği Başkanı, kadın yazarımız 1950 doğumlu Gülseren Akdaş’dır Dernek 2012 yılının haziran ayında kurulmuştur.

Derneğin kuruluş amacı Bafra’da Türk Edebiyatına katkıda bulunacak Özgün Edebi yazarlar yetiştirmektir.

 

Akdaş, Türk edebiyatına birçok şiir ve öykü kitabı kazandırmıştır. Akdaş’ın düzenlediği etkinlikler Türkiye genelinde birçok şehirde düzenlenmektedir. Mavi Yürekler, Maviye Yolculuk, Kuzeyden Esen Rüzgârlar şiir dinletileri ve Bir Avuç Umut, Her Şehir Bir Öyküdür Kitapları ile imza söyleşi günleri düzenleyerek Türk Edebiyatına katkıda bulunuyor.

Yazarımız Gülseren Akdaş, yeni çalışması kendisinin hazırladığı ‘ Yüreklere Dokunan Kadınlar’ projesiyle bir anda Edebiyat Dünyasına damga vurdu.Ülkemizden 16  kadın yazarın eserlerinin bulunduğu ortaklaşa proje Ülke çapında Edebiyat dünyasında daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

İlçemizde pek göze batmayan fakat ülke çapında haklı bir şöhreti bulunan Edebi öykü ve şiir yazarımız Gülseren Akdaş gibi kadın yazarlarımızın  bölgemizde çoğalmasını diliyoruz

kusader-baskanai-gulseren-aktas.JPGkusader-baskanai-gulseren-aktas-001.JPGkusader-baskanai-gulseren-aktas-002.JPGkusader-baskanai-gulseren-aktas.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.