YUNANİSTAN HEYETİ MEDICANA’DA

YUNANİSTAN HEYETİ MEDICANA’DA

Samsun ve Selanik şehirleri arasındaki tarihsel bağı kuvvetlendirmek, Samsun’un ticari, bürokratik, ekonomik ve turizm alt yapısını yerinde görüp incelemek amacıyla şehre gelen 15 kişilik Yunanlı heyet, Medicana Samsun Hastanesi’nde de incelemelerde bulun

A+A-

Yunan heyete Medicana Samsun Hastanesi İşletme Direktörü Dr. Remzi Karşı tarafından hastaneyle ilgili bilgi verildi. Medicana Samsun Hastanesi İşletme Direktörü Dr. Remzi Karşı, “Medicana Sağlık Grubu, İstanbul’da 6, Ankara’da 1 olmak üzere toplam 8 adet hastane ile uluslar arası standartlarda sağlık hizmeti sunan, 20 yıllık sağlık deneyimi ile sektörün önde gelen sağlık gruplarından biridir. Medicana Sağlık Grubu, ‘A tipi VIP hastanecilik’ anlayışını Medicana Samsun Hastanesi ile Karadeniz’e taşımıştır. Medicana Sağlık Grubu ve Borsan Grup ile birleşerek Samsun’da 70 milyon dolarlık özel hastanecilik yatırımına imza atmışlardır. Medicana Hastaneler Grubu’nun mevcut yönetim kapasitesi, bilgi teknolojileri alt yapısı, kalite-akreditasyon gücü ve medikal turizmde almış olduğu mesafe Medicana Samsun Hastanesi’nin bölgede lider sağlık kuruluşu olma sürecini hızlandırıp güçlendirmiştir. En son tıp teknolojisi ve konforuyla donatılan Karadeniz’in en büyük özel hastanesi Medicana Samsun Hastanesi, bölge iller ve çevre ülkelere Türkiye’nin alanlarında uzman doktorlarıyla en üst düzeyde sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir” dedi.
Hastanenin tıbbi bölümleri konusunda da bilgi veren Dr. Remzi Karşı, “Hastanemiz 38 branşta 90 uzman hekim kadrosuna sahip olup, yaklaşık 700 personel ile hizmet vermektedir. Akademik kadroyla güçlenen uzman hekim kadromuz Samsun ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Genel amaçlı hizmet veren Medicana Samsun Hastanesi kardiyoloji- kalp damar cerrahisi, beyin cerrahisi gibi bölümlerde güçlü uzman ekip kadrosuyla hizmet vermektedir. Hastanemizde özellikli olarak onkolojik cerrahi ameliyatları da yapılmaktadır. Fizik tedavi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları ve kapsamlı ağız ve diş sağlığı ünitemizle, genel ağız ve diş sağlığı hizmetleri yanında ortodontik tedavilerle de hizmet vermekteyiz. Çok yakında hizmete girecek olan nükleer tıp, tıbbi ve radyasyon onkolojisi, tüp bebek ve kozmetoloji ünitelerimizle hastanemiz tam bir sağlık kompleksine dönüşecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.