Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı!

Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı!

Karabük'ten İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü Gebze civarında kontrolden çıkarak üst geçidin duvarına çarparak kaza yaptı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Karabük'ten yola çıkan ve İstanbul'a doğru seyir halinde olan özel bir firmaya ait olan yolcu otobüsü, şoförün zaman zaman direksiyon başında uyuduğu iddaa edilerek, Kuzey Marmara Otoyolu Çiftalan mevkisinde bulunan üst geçidin duvarına çarparak kaza yaptığı bildirildi.

Olay yerine çok sayıda 112 ambulans, 110 itfaiye ve 155 polis ekibi yönlendirildi.

Kazada ilk belirlemere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda yolcu yaralandı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN KAZA İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA!

Kazayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi: Karabük'ten İstanbul'a seyir halindeki bir şehirlerarası yolcu otobüsü, bugün saat 07.00 sıralarında, Kuzey Marmara Otoyolu'nda Çiftalan Köprüsü mevkiinde bariyerlere çarparak yoldan çıkmıştır. Olay yerine derhal Jandarma, Polis, 112 Acil Servis, İtfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilmiştir.112 Acil Servis ekiplerimizden alınan ilk bilgilere göre; kazada (5) vatandaşımız hayatını kaybederken, 3'ü çocuk, 7'si yetişkin 10 vatandaşımızın durumu ağır olmak üzere, 25 vatandaşımız hastaneye sevk edilmiştir. Kaza nedeniyle geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır. Bu elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.