YOL GENİŞLETİLDİ BETON DÖKÜLDÜ, ELEKTRİK DİREKLERİ ORTADA KALDI

YOL GENİŞLETİLDİ BETON DÖKÜLDÜ, ELEKTRİK DİREKLERİ ORTADA KALDI

Dedeli Mahallesi' (Köyü) yolunun beton dökülmek için genişletilmesinden sonra yolun ortasında kalan elektrik direklerinin ne zaman kaldırılacağı köylünün merak konusu oldu.

A+A-

Bafra'nın Dedeli Mahallesine yeni yapılan beton yol üzerinde bulunan elektrik direkleri köylüyü tedirgin ediyor. Daha önceden yolun dar olması ve beton dökülmek için genişletilmesi ile birlikte yol kenarında bulunan elektrik direkleri yol genişletilince yol ortasında kaldı. 

Dedeli Mahallesi Muhtarı Naci Arslan, '' yol beton dökme çalışması başlamadan 2 ay önce ben gerekli yerlere dilekçelerimi verdim. Ben dilekçeyi verdiğim günden bu güne 4 ay oldu ve bu 4 ay içinde yanlızca gelip 2 kez resim çektiler. Fakat söylediğim gibi dilekçe verileli 4 ay yol yapılalı ise 2 ay oldu. Ama görüldüğü üzere burada hala bir faaliyet gerçekleşmedi. Direklerin çok fazla yol ortasında olması hem beni hem köylümü olabilecek olumsuz bir olay nedeniyle tedirgin ediyor. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz. '' Şeklinde konuştu. 

dsc_9996.jpgdsc_0001-002.jpgdsc_9997.jpgdsc_9998.jpgdsc_9999-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.