Yılmaz, oyunu Atakum'da kullandı

Yılmaz, oyunu Atakum'da kullandı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Bismillah diyerek oyumuzu kullandık. Rabbim ülkemiz için kentimiz için en hayırlısını nasip etsin." dedi.

A+A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde oyunu Atakum'a kullandı.

Oy kullanacağı Recep Tanrıverdi Ortaokulu'na sabahın erken saatlerinde gelen Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, okulun kapısında bekleyen simitçiden simit aldı ve vatandaşlarla birlikte yedi. Okula oy kullanmak için gelenlerle sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Yılmaz, oy kullanacağı 1082 nolu sandığın bulunduğu kata çıktı.

Oy pusulasını alarak büyükşehir, ilçe belediyesi, meclis üyelikleri ve muhtarlık için tercihini yapan Yılmaz, 'Bismillah' diyerek zarfı sandığa attı. "Ülkemiz, ketimiz için hayırlı uğurlu olsun" diyen Yılmaz, "Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Seçimlerimiz vatanımıza, milletimize, Samsun'umuza hayırlı olsun. Halkımızın ilgisi çok büyük ve hür iradeleriyle en doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.