Yıldız ailesinin mutlu günü

Yıldız ailesinin mutlu günü

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Eğitim Bir Sen Bafra Şubesi Başkanı Hamdi Yıldız'ın oğlu erkekliğe ilk adımını attı.

A+A-

Bafra Eğitim Bir -Sen ilçe Başkanı Hamdi Yıldız'ın oğlu Sinan Mirza, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Kurum, kuruluş temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasının buluştuğu sünnet merasimde, Hamdi Yıldız  eşi Meryem Yıldız  ile birlikte, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. 

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan sünnet merasimi, kuran-ı kerim tilavetinin arından semazen gösterisi ile davam etti. Yıldız çifti, mutlu gününde kendilerini yanalız bırakmayan dostlarıyla tek tek ilgilenerek, herkese  katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Samsun’un Bafra ilçesi Ali Kale Turistlik Tesisleri'nde gerçekleştirilen sünnet merasimine Memur Sen Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ÖZDER Genel başkanı Ahmet Akça Ak Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven Memur Sen Eğitim Bir Sen Samsun şube başkanı Nejdet Güneysu il yönetimi Bem Bir Sen Şube Başkanı Nurettin Sever Sağlık Sen Başkanı Ilhan Öksüz, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanları İlkadım belediye Başkan yardımcısı Yahya Çınkıl Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ismail Kurt, Fikret Vatansever İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu Gençlik Spor müdürü Osman Şenocak ,sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bafra55 haber olarak Yıldız ailesine hayırlı olsun diyoruz.

yildiz-ailesinin-mutlu-gunu.JPGyildiz-ailesinin-mutlu-gunu-001.JPGyildiz-ailesinin-mutlu-gunu-002.JPGyildiz-ailesinin-mutlu-gunu-003.JPGyildiz-ailesinin-mutlu-gunu-004.JPGyildiz-ailesinin-mutlu-gunu.jpgyildiz-ailesinin-mutlu-gunu-005.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.