YEŞİLÇAM SİNEMA SANATÇISI COŞKUN GÖĞENDEN ÖVGÜLÜ SÖZLER

YEŞİLÇAM SİNEMA SANATÇISI COŞKUN GÖĞENDEN ÖVGÜLÜ SÖZLER

Spor Toto 3.lig 3. grupta mücadelede bulunan 1930 Bafra Spor Antalya Topkapı Palacae

A+A-

Otelde kampını gündüzleri antrenmanlarını sürdürürken akşamları ise hoş sohbet mahiyetinde teknik patron Cavir Erçevik ile çay sohbetinde bulunuyorlar. 

            Yeşilçam Sineması'nın unutulmaz efsane oyuncusu Antalya'lı Coşkun Göğen, 1930 Bafraspor'un kamp yaptığı Antalya Topkapı Palace Otel'i ziyaret etti. Otelin lobisinde

Kırmızı-Siyahlı ekibin oyuncuları ile sohbet eden Göğen'le bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Göğen, 1930 Bafraspor'un geçmiş yıllarda elde ettiği başarıları hatırladığını belirterek, "Karadeniz'de 1930 Bafraspor gibi bir takım, Spor Toto 2. Lig hatta PTT 1. Lig'i hak ediyor. Uzun yıllar önce Samsun'a geldiğini ve o sırada Bafra'yıda ziyaret ettiğini belirten Coşkun Göğen Bafra'nın meşhur pidesini tatdığını ve o lezzeti hiçbiryerde bulmadığını belirtti. Sinema sanatçılığım yanısıra futbollada yakından ilgi duyuyorum. Bu 2. devre sezonda 1930 Bafra Sporun yapacağı bir karşılaşmayı izlemeye geleceğim. 1930 Bafra Spor daha iyi yerlere gelmesi gereken bir kulüpdür. Çay sohbeti yaparak 1930 Bafra Spora başırılar diledi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.