Yerli Malı Haftası Gaziosmanpaşa İlkokulunda Kutlandı

Samsun’un Bafra  ilçesinde Gaziosmanpaşa İlkokulu  öğrencileri yerli malı haftasını düzenledikleri etkinlikle kutladı.

A+A-

Samsun’un Bafra  ilçesinde Gaziosmanpaşa İlkokulu  öğrencileri yerli malı haftasını düzenledikleri etkinlikle kutladı.

Yerli tüketimin bilinçli olarak artması ve yerli malı kullanımının öneminin vurgulanması vesilesiyle 12-18 Aralık tarihleri arasında yerli malı haftasını kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra ilçesinde de Gaziosmanpaşa İlkokulunda da yapıldı.

Bafra  ilçesinde Gaziosmanpaşa İlkokulu  4/C sınıfı öğrencileri yerli malı haftasını düzenledikleri etkinlikle kutladı.

Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Sınıf içerisinde  düzenlenen etkinlikte okul öğrencileri öğretmenler ve öğrenci velileri ile hazırlanan yerli ürünler sergilendi. Yerli Malı Haftasına ait şiirlerin okunduğu etkinlikte öğrenciler yemeklerini paylaştı.

 

Etkinlik hakkında Bafra 55.Net Haber mikrofonlarına konuşan veliler ve öğrenciler "Yerli Malı ve Tutum Haftası nedeniyle Bafra Gaziosmanpaşa  İlkokulunda 4/C sınıfında hazırlanan etkinlik çok güzel oldu. Öğrencilerimiz yerli malının kullanımını ve arkadaşlarıyla paylaşımın önemini kavradılar. Tutumlu olmanın gereğini, israfın olmamasını kavradılar. Sınıflarda yerli malı ve tutumun önemi yine öğretmenlerimiz tarafından hafta boyunca anlatılacak. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

yerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-001.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-002.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-003.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-004.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-005.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-006.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-007.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-008.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-009.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-010.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-011.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-012.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-013.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-014.jpegyerli-mali-haftasi-gaziosmanpasa-ilkokulunda-kutlandi-015.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.