Yeniden Refah Partisi Halkımız Tarafından Heyecanla Bekleniyor

Yeniden Refah Partisi Halkımız Tarafından Heyecanla Bekleniyor

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe teşkilatı, göreve yeni başlayan kaymakam Ahmet Adanur'a ve Bafra Belediye Başkanı ve Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç'a ziyarette bulundu.

A+A-

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe teşkilatı, göreve yeni başlayan kaymakam Ahmet Adanur'a hoşgeldin ziyaretinde bulunurken aynı zamanda Bafra Belediye Başkanı ve Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette; Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve kurucu yönetim kurulu üyeleri; Yaşar Kaba, Vedat Ertürk, Numan Altın, Ömer Faruk Ak, Şükrü Korkmaz, Ahmet Uzun hazır bulundu.

Kaymakam Ahmet Adanur ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'la istişarelerde bulunarak, Yeniden Refah Partisi çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan; '' 23 Kasım 2018'de Fatih Erbakan önderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi kısa sürede 81 il ve tüm ilçelerinde teşkilatlanma sürecini tamamladı. Daha üye çalışması yapmadan ilçemizde 150'ye yakın bir üye sayısına ulaştık. Yeniden Refah Partisi Bafra'da halkımız tarafından heyecanla bekleniyor İnşallah bizler Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak Erbakan hocamızdan bize emanet kalan bu Milli Görüş davasını, sancağını zirveye taşıyacağız" açıklamalarında bulundu. Gençliğe de çok önem verdiğini belirten Arslan "Gençlik Kolları için de hali hazırda bir yönetimimiz oluştu inşallah genç mücahitler en kısa sürede çalışmalara başlayacaktır" dedi.

İlçe Gençlik Kollarından Ömer Faruk AK ise; " Erbakan hocamız 16 Ocak 1998'de Refah Partisi kapatılırken Refah Partisi davasının, camiasının çok daha büyüyüp gelişeceği kesinlikle açıktır sözleri 23 Kasım 2018'de hayata geçti ve Yeniden Refah Partimiz Milli Görüş Lideri Dr. Fatih Erbakan tarafından kuruldu. Partimiz Fatih Erbakan'ın yanında Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Sacit Günbey, Cengiz Zor, Doğan Bekin gibi şahsiyetleri kadrosunda bulundurarak ne kadar güçlü bir oluşum olduğunu halkımıza gösterdi. Biz genç mücahitler olarak inşallah Milli Görüş davasına hizmetten kaçmayacağız. Davamıza koşacağız, koşamazsak yürüyeceğiz, yürüyemezsek sürüneceğiz ama ne pahasına olursa olsun hakkı hakim kılıp batılı zail edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Ziyaretin sonunda kaymakam Adanur’a ve belediye başkanı Kılıç’a merhum Necmettin Erbakan’ın kaleme aldığı Davam kitabı takdim edildi.

1-688.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.