Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Barış Medya Grubunu Ziyaret Etti

​​​​​​​Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret etti.

A+A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İlçe Başkanı Bilal Arslan ve beraberinde ki heyet Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret etti.

Emanetoğlu gerçekleştirdiği ziyarette;

‘’Bugün Baframız da milletimizle kucaklaştık, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Samsun’un birçok ilçesinde Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımları ile bir çok program gerçekleştirdik. Bu programlarımızı her hafta bir ilimizde Genel Merkez olarak organize ediyoruz. İlçe ilçe gezerek milletimizle buluşuyoruz. Yeniden Refah Partimizi anlatıyor, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını kendilerine iletiyoruz. Biz arazide güçlü bir teşkilatız. Türkiye’nin tamamında teşkilatı bulunan ve arazi de hakikaten çok ciddi çalışmalar gerçekleştiren bir siyasi partiyiz. Bugün de bu teşkilat ve arazi gücümüzü Bafra’da ortaya koyarak Bafra teşkilatımız ile birlikte burada yoğun bir çalışma gerçekleştirdik’’ dedi.

yeniden-refah-partisi-genel-baskan-yardimcisi-baris-medya-grubunu-ziyaret-etti.jpg yeniden-refah-partisi-genel-baskan-yardimcisi-baris-medya-grubunu-ziyaret-etti-1.jpg yeniden-refah-partisi-genel-baskan-yardimcisi-baris-medya-grubunu-ziyaret-etti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum