Yeniden Refah Partisi Bafra  1. Olağan Kongresini Yaptı

Yeniden Refah Partisi Bafra 1. Olağan Kongresini Yaptı

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe 1.olağan kongresi Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

A+A-

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşuyla başlayan program ardından Semazen gösterimi ve Kuran Tilaveti ile devam etti. Kongrede konuşan Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan şunları söyledi," Mazlumlara umut, zalimlerin ise korku dolu günlerin başlayacağıikinci kırk yılın başladığı gündür bu gün. Hep birlikte 1969 yılında yürüyüşün başladığı gün belirlenmiş hedefler var. Umudu bizde olan mazlumlar var. Arakan'da budist zulmünden kurtulmak için nef nehrinin kıyılarını aşmaya çalışan Fetham Ali bizden haber bekliyor. Gazze'de dört çocuğu İsrail tarafından katledilen Muhammed Bakır bizden haber bekliyor.Rabia meydanın da Esma'yı şehit veren mısır hapishanelerinde çile dolduran Muhammed Biltaci bizden haber bekliyor diyen Arslan sözlerine şu şekilde son verdi.

 "Ey Anadolunun yiğit evlatları ey milli görüşün genç mücahitleri milli görüşün serden geçtileri. Bu kadar bekleyen varken bu kadar mazlum, bu kadar garip bu kadar ezilen varken durmak yakışmaz bize. Bizler yapılanları takdir etmeye esksikleri tamamlamaya geliyoruz" dedi.

Konuşmalar ve sinevizyon gösteriminin sonrasında Bafra ilçe 1. Olağan kongresi için divan kurulu seçildi. protokolün konuşmalrından sonra tek liste halinde oylama yapıldı.  oylama sonucunda Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı resmi olarak Bilal Arslan seçildi.

2-783.jpg

1-796.jpg

3-650.jpg

yeniden-refah-partisi-4.jpgbafra55net

yeniden-refah-partisi-1.jpgbafra55net

yeniden-refah-partisi-3.jpgbafra55net

yeniden-refah-partisi-2.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.