YENİ TÜRKİYE'NİN YILDIZ ŞEHRİ SAMSUN OLACAK

YENİ TÜRKİYE'NİN YILDIZ ŞEHRİ SAMSUN OLACAK

Bafra ilçesinde Ak Parti Bafra Teşkilatıyla yemekte bir araya gelen Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Yeni Türkiye'nin yıldız şehri Samsun olması için mücadele edeceğiz.'dedi.

A+A-

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ve yönetimi, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk ve yönetimi, Belediye meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

AYNI HEDEFE YÜRÜYORUZ

Düzenlenen yemekte konuşan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Aday Adaylarımız yoğun çalışmalar içerisindeyken teşkilatlarımızda üzerine düşen çalışmaları yerine getirmektedir. Hepimiz aynı hedefe yürüyoruz. Bütün bu çalışmalarda hedef aynı gaye aynı inşallah 2023, 2053 ve 2071'de hedeflerimize topyekun ulaşacağız. Aday Adayımız Ahmet Akça'ya teşekkür ediyorum bizleri böyle bir yemekte bir araya getirdi. Bunun öncesinde de Cumartesi günü muhteşem bir kalabalıkla İlçe başkanlığı binamız önünde aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığı hayırlı uğurlu olsun diyorum ve  2015 seçimlerinin Bafra'mıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.'dedi.

YARINLARIMIZDAN EMİNİZ

Yemek sonrasında konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, Ak parti kuruluşundan bu yana halk ile devlet arasında ki çatışmayı ortadan kaldırmış, çatışma değil sevgi dilini hakim kılmış birlik ve beraberliğin gücünü bu millete göstermiştir.'dedi

Sözlerine devam eden Akça, "Sizlerle bir araya gelmemde ki amaç teşkilatımızın asıl yükünü çeken kahraman arkadaşlarımızla tanışmak ve kaynaşmaktır. Bundan sonraki süreçte inşallah beraber yürüteceğimiz çalışmalarımızı omuz omuza gerçekleştiririz. Ayrıca Cumartesi günü gerçekleştirmiş olduğumuz aday adaylığı açıklama programımıza vermiş olduğunuz katkıdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bir seçim sürecindeyiz. Ak Parti hakikaten milletin bağrından çıkmış, gerçekten milletin temsilcisi olan ve milleti ile devleti barıştırmış olan büyük bir harekettir. Bu hareket bizi 2002 öncesinde ki karanlık günlerden çıkarmış ve bu gün 2023, 2053, 2071 vizyonuyla yarınlarımızdan emin olmadığımız günlerden kurtarmıştır bir partinin mensubuyuz. Bu hareket sıradan bir hareket olamaz çünkü biz kökleri derinlerde olan büyük bir medeniyetin temsilcisi olan bir hareketiz. Ak parti kuruluşundan bu yana halk ile devlet arasında ki çatışmayı ortadan kaldırmış, çatışma değil sevgi dilini hakim kılmış birlik ve beraberliğin gücünü bu millete göstermiştir.'diye konuştu.

YENİ TÜRKİYE'NİN YILDIZ ŞEHRİ SAMSUN OLACAK

Yeni bir seçim sürecinde olduklarını belirten Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Türkiye'nin büyümesini ve Dünya'da söz sahibi olmasını istemeyen dış güçler 17-25 aralık sürecinde ki paralel darbeyi harekete geçirdiler. Milletimiz sağ olsun bu oyunlara gelmedi ve onlara en net cevabı verdi. Sizler sayesinde en net cevabı veren iller arasında Samsun %60 üzerinde bir oyla en güzel cevabı vermiştir. bu güne kadar atlattığımız yedi seçimin adeta final seçimindeyiz. 2015 seçimleri bütün bu kazanımların anayasal değişiklikle güvence altına alınacağı bir seçim olacaktır. Ve bu seçim sonrasında yeni anayasa ile yeni Türkiye'yi kuracağız. Bu yeni Türkiye vizyonunda yer almak ve Yeni Türkiye'nin gelişen yıldız şehri Samsun olsun diye çıktığım bu yolda birlikte mücadele edeceğiz. Samsun coğrafi konumu kültürel yapısı ve tarihi mirasıyla Türkiye'nin yıldız şehri olacak bir konumdadır. 2002'den bu yana Samsun'umuz çok gelişti ama bizim amacımız daha çok hizmet almasını ve daha çok gelişmesini sağlamaktır. İçinizden birisi olarak memleketimi çok iyi tanıyor ve ihtiyaçlarını biliyorum dolayısıyla hep birlikte inşallah memleketimize güzel hizmetler getireceğiz.'dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.