Yeni teknolojilere Avrupa'dan destek

Yeni teknolojilere Avrupa'dan destek

Fujifilm Europe, Hollanda’nın Tilburg kentinde bulunan üretim ve AR-GE tesislerinde “Open InnovationHub” adlı inovasyon merkezini hizmete soktu.

A+A-

 İş ortaklarını yenilikçi teknolojileri tartışmaya ve birlikte teknolojik zorlukları çözüme kavuşturacak fırsatlar bulmaya davet eden “Open InnovationHub”, Fujifilm’in Amerika ve Japonya’dan sonra üçüncü inovasyon merkezi oldu. 
Fujifilm'in çekirdek teknolojilerinin ve uygulamalarının daha yakından tanınmasına olanak sağlamak üzere tasarlanan “Open InnovationHub” ta temsil edilen temel teknolojiler, çeşitli pazarlarda çok farklı ürünler geliştirilmesine ev sahipliği yapıyor. “Sağlık ve bakım, enerji ve çevre, endüstri ve çözümler” alanlarında çalışmalarına devam eden “Open InnovationHub” iş birliği fırsatlarını değerlendirmek ve geleceği birlikte yaratmak için beraber bir taban oluşturmayı amaçlayan iş ortaklarına açık olacak.
Fujifilm Avrupa Başkanı Takaaki Kurose, “Fujifilm'deki misyonumuz, inovasyon topluluğuna el uzatmak ve teknolojik sorunların çözüme ulaştırılmasında birlikte çalışıp topluma yeni değerler kazandırmaktır. Bu yeni tesis, Fujifilm'in Avrupa'daki varlığını genişletiyor ve 50 yıldan bu yana faaliyet gösterdiğimiz bölgeye olan bağlılığımızın altını çiziyor” dedi.
Open InnovationHub, Fujifilm'in; müşterileriyle, yeni iş ortaklarıyla ve önde gelen teknoloji uzmanlarıyla iş birliğine dayalı küresel teknolojileri keşfedilmesine olanak sağlayacak. Türkiye’deki iş ortaklarına ve özellikle endüstriyel sistemler ile sağlık teknolojileri alanında yatırımcılara çağrıda bulunan Fujifilm Türkiye Genel Müdürü Cengiz Metin, “Teknolojik zorlukları çözüme kavuşturabilecek, çözümü hızlandırabilecek, hızlı kavrama ve ortak düşünme sürecini kolaylaştıracak bir dizi etkileşim aracı yeni fikirlerin hizmetinde olacak. Fujifilm'in inovasyona dönük ihtiyaçlarla doğrudan bağlantı kurulabileceği bu merkez, Fujifilm'in teknik ilerlemelerini takip etmek isteyen ziyaretçilere ve yeni teknolojiler ile yakın ilişki kurmak isteyenlere ilham verecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.