YAVUZ SELİM VAKFI MEZUNLARI VE MENSUPLARI BULUŞMASI

YAVUZ SELİM VAKFI MEZUNLARI VE MENSUPLARI BULUŞMASI

Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Mezun ve Mensupları 15 Temmuz 2018 Pazar saat09:30’da Ali Kale Turistik Tesislerinde buluştu.

A+A-

Buluşmada Açılış konuşmasını Bafra Şube Başkanı İsmet Akkuş şunları söyledi,

“çok değerli protokol, muhterem hazirun, Yavuz Selim Vakfı mezunları ve mensupları buluşma programına hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.Vakfımızın geleneksel buluşma programında sizlerle burada olmaktan vakfımız adına onur ve mutluluk duyarız.Vakfımıza maddi-manevi emeği geçen kardeşlerimize rabbimden sağlık- sıhhat,  ahirete irtihal etmiş olanlarımıza, cenabı haktan rahmet dileriz.

Yavuz Selim Vakfımızın merkezi 1979 yılında merhum Ahmet Yaşar hocaefendi önderliğinde Trabzon’da kurulmuştur. Bafra şubemiz 1984 yılında Bafra eski vaizlerinden Süleyman Ramazanoğlu öncülüğünde Bafralı hayırseverlerin katkılarıyla kurulmuştur. Gayesi milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek olan vakfımız eğitim, kültür, yurt hizmetleri ve yardımlaşma sahalarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Kız ve erkek öğrenci yurt faaliyetlerimizin yanında vakfımızda halkımıza yönelik haftalık tefsir sohbetleri, konferanslar, paneller, yarışmalar ve en önemlisi yatılı ve gündüzlü yaz kuran kursları düzenlenmektedir. Yaz kuran kurslarımızda; kuranı kerim, siyer, ahlak ve ibadet derslerinin yanında sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de yapılmaktadır.

Bu yıl düzenlediğimiz yaz kuran kurslarımızda kız yurdumuzda yatılı 61, gündüzlü 24 öğrencimiz, yine çetinkaya yatılı bölge okulunda 60 yatılı erkek öğrenci, vakıf binamızda gündüzlü 47,  toplamda 193 öğrencimiz eğitim görmektedir.Kış döneminde okula giden yatılı toplam 50 öğrencimiz kalmakta idi.Vakıf hizmetlerimizin devam edebilmesi için, kurban bağışı, hisse, deri bağışlarınızı bekleriz.Yönetim kurulumuz adına programın yapılmasında emeği geçen herkese, katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim” Dedi.yaptı. Günün anısına bir konuşma yapan Vakıf Yönt. Krl. Bşk Yrd. Hasan Torun katılımcılara teşekkür ettiYapılan kahvaltının ardından bir araya gelen eski dostlar hasret giderdi.

yavuz-selim-vakfi-mezunlari-ve-mensuplari-bulusmasi1.jpgyavuz-selim-vakfi-mezunlari-ve-mensuplari-bulusmasi2.jpgyavuz-selim-vakfi-mezunlari-ve-mensuplari-bulusmasi3.jpgyavuz-selim-vakfi-mezunlari-ve-mensuplari-bulusmasi4.jpgyavuz-selim-vakfi-mezunlari-ve-mensuplari-bulusmasi5.jpgyavuz-selim-vakfi-mezunlari-ve-mensuplari-bulusmasi6.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.