Yavuz Ağıralioğlu Bafra’ya Geliyor Halkla Buluşacak

Yavuz Ağıralioğlu Bafra’ya Geliyor Halkla Buluşacak

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Bafra’da vatandaşlarla bir araya gelecek. Halk Buluşması, 3 Kasım Salı günü saat 12.30’da Bafra Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

A+A-

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenecek olan "Halkla Buluşma" programına katılacak.

Anahtar Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen program, 3 Kasım 2026 Salı günü saat 12:30’da Bafra Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

"Birlikte Daha Güçlü Türkiye"

"Daha Güçlü Bafra, Daha Güçlü Türkiye" sloganıyla düzenlenen buluşmada; memleketin meselelerinin yerinde dinlenmesi, çözüm önerilerinin paylaşılması ve ortak aklın büyütülmesi hedefleniyor.

Programın içeriğine ilişkin yapılan açıklamada; çiftçilerden esnafa, gençlerden emeklilere kadar tüm vatandaşların taleplerinin dinleneceği belirtilerek, Bafra ve ülke geleceği için ortak çözümler üretileceği vurgulandı.

Anahtar Parti Bafra İlçe Başkanlığı, Bafra Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan buluşmaya tüm Bafra halkını davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.