Yarım Asırlık Bir Ömür’e Sığdırılan Eczane : Ömür Eczanesi

Samsun’un Bafra ilçesinde 50 yıldır eczacılık işletmeciliği yapan Ömür Eczanesi İşletmecisi Saffet Arslan duygu dolu sözlerle mesleğe veda etti.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde 50 yıldır eczacılık işletmeciliği yapan Ömür Eczanesi İşletmecisi Saffet Arslan duygu dolu sözlerle mesleğe veda etti.

Bafra ilçesinde 50 yıldır bir ömüre sığdırılan Ömür Eczanesini işleten Eczacı Saffet Arslan Bafra55.net haber mikrofonlarımıza duygu dolu açıklamalarda bulundu.
Ömür Eczanesi işletmecisi Eczacı Saffet Arslan yaptığı açıklamada,’’ 1950 yılında Bafra doğumluyum. 1972 yılında eczacılık fakültesinden mezun oldum. Ben İstanbul’u hayal ederken merhum babam kesinlikle doğduğun şehre hizmet edeceksin. Eczaneni Bafra’ya açacaksın dedi. Bende büyük sözü dinleyerek ilk eczane yerimi eski cumhuriyet meydanında açtım. Orada 5 sene hizmet verdikten sonra  Çarşı Camiinin karşısına geçtim. Orada da Bafra ve Bölge halkına 15 yıl hizmet verdikten sonra şu anda bulunduğum bulvar caddesindeki eczaneme geçtim. Burada da 30 yıldır hizmet vermekteyim. Toplam 50 yıldır eczacı işletmeciliği yaptım. Ve ilk bu mesleğe başladığım gün ,’’İnşallah 50 yıl sağlıklı bir şekilde mesleğimi sürdürürsem 50 yıl sonra emekli olacağım’’diyerek kendi kendime söz verdim. Ve o gün geldi çattı. 2022 yılının son günü 2023’ün ilk gününden itibaren mesleğimin sonuna gelmiş bulunuyorum. 50 yıl gibi yarım asırlık ömrümde ömür eczanesini kendi yerleriymiş gibi kabul eden Bafra ve Bölge halkına en kalbi şükranlarımı sunmak isterim.
Özellikle de 50 yıllık eczacılık yaşamımda yanımda bulunan bir aile gibi olduğumuz personellerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

yarim-asirlik-bir-omure-sigdirilan-eczane-omur-eczanesi.jpgyarim-asirlik-bir-omure-sigdirilan-eczane-omur-eczanesi-001.jpgyarim-asirlik-bir-omure-sigdirilan-eczane-omur-eczanesi-003.jpgyarim-asirlik-bir-omure-sigdirilan-eczane-omur-eczanesi-004.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.