Yaren Milli Takımla ilk fotoğrafını verdi

Yaren Milli Takımla ilk fotoğrafını verdi

2022 U15 Milli Takım aday kadrosuna çağırılan Yaren Ersen Milli Takım ile ilk fotoğrafını verdi.

A+A-

28 0cak - 3 Şubat 2022 tarihleri arasında 2 etap olarak U15 Kız Milli Takımı'nın seçme kampları yapıldı ve Yaren Ersen milli takım kadrosu ile ilk fotoğrafını verdi.

28 0cak - 3 Şubat 2022 tarihleri arasında 2 etap olarak U15 Kız Milli Takımı'nın seçme kampları yapıldı. İlki 28- 31 Ocak, ikincisi 31 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamplarda teknik heyet tarafından belirlenen 88 oyuncu yer alacak. Kamp kadrosu, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in liderliğinde hayata geçirilen proje kapsamında, geçtiğimiz kasım ve aralık aylarında TFF'ye bağlı 12 bölgede U17 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Nazlı Ceylan Demirbağ ve U15 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı tarafından gerçekleştirilen U15 Kız Milli Takım bölge seçmelerinde tespit edilen isimler ile yurt dışı oyuncu havuzunda bulunan futbolcular arasından oluşturuldu. 

yaren-milli-takimla-ilk-fotografini-verdi.jpg
Ayakta soldan 4. kız Yaren Ersen

Bafra'nın futbolda kız oyuncu olarak gelecek vaad eden ve milli takıma gitmesi kesin gözüyle bakılan Yaren Ersen milli takımla ilk fotoğrafını gazetecilere verdi. 

Teknik Direktörleri, Halis ve Galip Es kardeşler bafra55.net muhabirine yaptıkları açıklama da, Yaren'in yaş itibari ile kampta en küçük kız olduğunu ve hocalarının buna rağmen fizik gücü ve ayak bileklerinin çok iyi olduğunu söylediler dedi.

yaren-milli-takimla-ilk-fotografini-verdi-001.jpg Geleceğin futbol yıldızı olarak görülen Yaren bu yıl 3 defa daha milli takım kampına çağırılacak ve yaşı dolduğunda ise milli takıma tranferi söz konusu olacak" dediler.

HABER : EMRE ŞAHİNOL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.